E-bike rental in Volendam

Over deze tour
 • 1 dag
Vanaf
€ 29,50
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Rent & Event Volendam
Haven 45, 1331 EP, Volendam
Zorg dat je 10 minuten voor vertrektijd aanwezig bent
Ben je later aanwezig dan het geboekte tijdstip? Dan wordt dit in mindering gebracht op de totale tijd.

Belangrijke informatie

Vertrek uit de oude haven van Volendam op jouw E-bike en ontdek de verschillende omliggende stadjes en dorpjes. Fiets zonder al teveel moeite langs de windmolens, vele weilanden met grazend vee en bekende Hollandse dijken. Wind tegen? Dat maakt niets uit want de elektrische motoren duwen je moeiteloos vooruit.

Laat je adviseren door ons winkelpersoneel over de verschillende routes en de stadjes en dorpen die je kunt bezoeken. Binnen een uur is Edam gemakkelijk te bereiken. Edam is een bijna 800 jaar oud stadje, ten noorden van Volendam en staat bekend om haar vredige straatjes en grachten, mooie traditionele huisjes en kleine winkeltjes. Daarnaast staat Edam bekend om haar beroemde Kaasmarkt. Hier kunnen bezoekers verschillende soorten kaas proeven en kopen, de perfecte souvenir.

Ook Monnickendam kan binnen een uur bezocht worden. Wanneer je loopt of fietst door het oude centrum van Monnickendam voelt het alsof je terug in de tijd gaat. De Oude haven is ook een bezoekje waard. Hier kun je genieten van een heerlijk hapje of drankje.

Wanneer je meer tijd hebt adviseren we om een tour te maken van Volendam naar Monnickendam en van Monnickendam naar schiereiland Marken. Dit pittoreske dorpje bied alle mogelijkheden om jou een onvergetelijke dag te beleven. Traditionele oude bruggetjes, winkeltjes en houten huisjes, een bezoek aan Marken mag écht niet ontbreken!

Vanuit Marken stap je op de Volendam Marken Express, terug naar Volendam. De boot pakken vanuit Volendam naar Marken is ook een optie. De boot vertrekt iedere 30 minuten en voor een klein bedrag is het mogelijk om je E-bike mee aan boord te nemen. Vanaf de afstapplaats in Volendam sta je binnen twee minuten weer bij Rent & Event voor de deur om jouw E-bike terug te brengen.

Wat is inbegrepen:

 • E-bike verhuur
 • GPS programma om jouw unieke route te bepalen op jouw smartphone
 • Een plattegrond van de omgeving met diverse aanbevelingen

Wat is niet inbegrepen:

 • Maaltijden en drankjes
 • Een guide

Annuleringsbeleid

 • Annuleer tot 24 uur vooraf voor een volledige terugbetaling
 • Gratis annulering bij slecht weerconditie (veel regen, te harde wind, sneeuw en vorst)

Belangrijk om te weten

 • Bij het huren van een E-bike wordt er een borg van €50,- gevraagd, wat geretourneerd wordt wanneer de (onbeschadigde) E-bike wordt teruggebracht.
 • Het is niet toegestaan om onder invloed van alcohol / drugs te rijden.
 • Met de E-bike moet ten alle tijden op het fietspad gereden worden. Het is niet toegestaan om op de autoweg te rijden.
 • Houd altijd rekening met andere weggebruikers. Het is niet toegestaan om de claxon onnodig te gebruiken. Rijd altijd langzaam bij het inhalen van voetgangers en (brom)fietsers en zorg voor voldoende ruimte voor andere weggebruikers.
 • Met een volle accu kan ongebeer 30-50 km gereden worden.

Bestel je kaarten

No time selected
All Age
EUR 29.50
E-bike Rental Volendam – 1 Day
EUR 29.50
E-bike Rental Volendam – 2 Days
EUR 55.00
E-bike Rental Volendam – 3 Days
EUR 77.50