Informatie betreft COVID-19

Update 18 mei 2020
Een terrasje pakken, een museum bezoeken, naar de bioscoop; vanaf 1 juni kan het allemaal weer. Ook Blue Boat Company hoopt je vanaf 1 juni weer een rondvaart door Amsterdam aan te bieden en zijn in afwachting van toestemming van de veiligheidsregio. Op onze website blijven we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Update 16 maart 2020
Beste bezoeker,

Na de nieuwe maatregelen van het kabinet met betrekking tot de uitbraak van COVID-19, moeten we je helaas mededelen dat we vanaf zondag 15 maart 13:30 uur al onze rondvaarten tot en met 19 mei 2020 hebben stopgezet. Na deze datum, houdt Amsterdam Canal Cruises de situatie van dag tot dag in de gaten en informeert je via onze kanalen of de genomen maatregelen moeten worden verlengd.

Voor (groeps)boekingen stellen we een tegoedbon beschikbaar ter waarde van de gemaakte boeking. Het voucher is geldig tot maximaal 1 jaar na oorspronkelijke vaardatum.

Als je online een ticket hebt geboekt via een online reisbureau, neem dan contact op met de desbetreffende reisbureau voor meer informatie betreft je boeking.

Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag via tickets@amsterdamcanalcruises.nl.

Met vriendelijke groet,

Amsterdam Canal Cruises