Drag Queen Bingo Cruise

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
Vanaf
€ 61,50
per persoon
Boek nu
Niet beschikbaar

Over activiteit

Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit

Belangrijke informatie

Ben je in voor een sensationele avond vol plezier, luxe hapjes en drankjes én amusement? Vaar dan mee op onze Meijt Drag Queen Bingo Cruise. Tijdens deze indrukwekkende rondvaart geniet je niet alleen van het uitzicht op de grachten maar speel je ook een lekker potje bingo.

Spectaculaire entertainment op de Amsterdamse grachten

Onze Meijt Drag Queen Bingo Cruise is een anderhalf uur durende rondvaart waar je het leukste potje bingo van je leven zult spelen. En niet zomaar een potje bingo, want Drag Queen Skyla en spelleidster Coby bezorgen jou en je gezelschap een onvergetelijke avond met zang, humor én kans op het winnen van schitterende cadeaus. Dorstig zul je daarbij niet zijn, want alle drankjes zijn inclusief en er zijn kleine snacks op tafel. Ben jij klaar voor een bijzonder uitje in Amsterdam? Boek dan snel onze Drag Queen Bingo Cruise!

Praktische informatie over de Drag Queen Bingo Cruise

Ticket verkoop
Je kunt makkelijk je tickets voor de Drag Queen Bingo Cruise online kopen. Na de aankoop ontvang je de tickets in PDF-vorm in je e-mail. Deze toon je bij het opstappen. Je hoeft de tickets niet uit te printen; dat vinden we beter voor het milieu.

Rolstoeltoegankelijkheid
Onze Drag Queen Bingo Cruise is rolstoeltoegankelijk. Is er iemand met een rolstoel in het gezelschap? Neem na je boeking contact op met onze reserveringsafdeling. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur via 020 – 676 0302 of per mail via tickets@amsterdamcanalcruises.nl. Het Amsterdam Canal Cruises team zorgt er dan voor dat iedereen in het gezelschap een gezellig avondje bingo kan spelen.

Opstaplocatie
De Drag Queen Bingo Cruise vertrekt om 17:30 vanaf de Blue Boat Company steiger tegenover de Heineken Experience, aan de Stadhouderskade 550. Graag verzoeken we je om zo’n 15 minuten voor de rondvaart aanwezig te zijn aan de steiger.

Let op: Blue Boat Company heeft nog een tweede steiger aan de Stadhouderskade 501 tegenover het Hard Rock Café en aan het Vondelpark. Sta je per ongeluk aan de verkeerde steiger? Dan is het slechts enkele minuten wandelen.

Overige rondvaarten van Amsterdam Canal Cruises

De Drag Queen Bingo Cruise is niet de enige rondvaart in Amsterdam die wij aanbieden. Ga je namelijk liever door Amsterdam varen in het donker? Dan is de Evening Cruise iets voor jou! De magische lichtjes zijn betoverend, ook ideaal als je overdag andere plannen hebt. Onze meest kindvriendelijke boot tour is de Kids Cruise. De kinderen hebben tijdens deze rondvaart in Amsterdamse grachten een onvergetelijke tijd. Met het verhaal van Sjonnie de muis leren de kinderen op een leuke manier meer over Amsterdam. Bekijk voor verdere informatie de productpagina’s van onze rondvaarten!

Service van Amsterdam Canal Cruises

Heb je nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag. Amsterdam Canal Cruises biedt je graag een onvergetelijke ervaring. Ga op avontuur in het prachtige Amsterdam, en geniet van de beroemde 17e eeuwse grachtenpanden en pakhuizen uit de VOC-tijd, maar ook het Amsterdam van vandaag met het muziekgebouw aan het IJ aan de hippe, moderne Piet Heinkade. We wensen je veel plezier!