Alle rondvaarten in Amsterdam

Amsterdam staat bekend om o.a. haar grachten. Het is ook de beste manier om de stad te ontdekken. Bijna iedereen die de stad bezoekt, maakt minstens één keer een rondvaart door Amsterdam. Naast de traditionele ‘toeristische’ rondvaart, zijn er verschillende soorten rondvaarten, zoals de romantische avondrondvaart. Hieronder hebben we de verschillende soorten rondvaarten op een rijtje gezet.

City Canal Cruise

De City Canal Cruise is de meest bekende rondvaart. Maak je kennis met alle hoogtepunten van de stad – de beroemde 17e eeuwse grachtenpanden & pakhuizen uit de VOC-tijd, maar ook het Amsterdam van vandaag met het muziekgebouw aan het IJ aan de hippe, moderne Piet Heinkade.

Evening Cruise

Wanneer de zon ondergaat, transformeert Amsterdam in een romantische stad. Verlichte gebouwen, bruggen en boten geven de stad bijna een sprookjesachtige uitstraling. Geniet van een drankje en luister naar de audio guide. Speciaal aan de Evening Cruise is dat de rondvaart ook langs de Wallen vaart (de City Canal Cruise vaart hier niet langs).

Dinner Cruise

In de weekenden transformeren sommige rondvaartboten in een restaurant. Geniet van een heerlijke maaltijd op een unieke locatie.

Burger Cruise

Vaar in Hard Rock Stijl langs de hoogtepunten van Amsterdam. De host serveert je tortilla chips met saus, gevolgd door de wereldberoemde Hard Rock Burger en als dessert een heerlijke brownie.

Pizza Cruise

De Pizza Cruise is een dinner cruise maar dan voor de pizza liefhebbers. De rondvaart begint met een kleine snack en een drankje, gevolgd door uiteraard… De Pizza!

Kids Cruise

Tijdens de gewone rondvaart luisteren de kids naar hun eigen audio verhaal (beschikbaar in Nederlands & Engels) waarin onze vrienden Harold de huiskat en Sjonnie de Amsterdamse muis ze mee nemen op een avontuur door de grachten. Ontwerp de perfecte woonboot, een tattoo voor de kat Harold en probeer alle dieren in de stad Amsterdam te ontdekken!

Rijksrondvaart

Tijdens de Rijksrondvaart vaar je langs plekken waar sommige kunstwerken uit de collectie van het Rijksmuseum op gebaseerd zijn.

Hop On Hop Off

Tijdens de Hop On Hop Off rondvaart kun je in- en uitstappen wanneer je wilt! Op deze manier kun je op je eigen tempo Amsterdam bezoeken.

Harbour Cruise

Amsterdam haar rijke historie gaan hand in hand met de moderne architectuur langs het IJ. Het IJ ontwikkelde zich in een haven wat het vandaag de dag is, het was eens de thuishaven van de VOC. Vele indrukwekkende cruiseschepen meren nu aan in deze haven elk jaar aan. Ontdek dit gebied tijdens de Harbour Cruise.