UNESCO’s Kinderdijk en Rotterdam en rondvaart

Over deze tour
 • 9 uur
 • Gezinsvriendelijk
 • Kleine groepstour
Vanaf
€ 172,50
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
Een geprinte voucher is niet vereist
Informatieve, vriendelijke en professionele live gids
Engels en Nederlands
Kleine groepstour met maximaal 8 personen
Minimaal aantal passagiers zijn van toepassing. Er is mogelijkheid tot annulering na het ontvangen van een bevestiging als er niet genoeg passagiers zijn om aan de vereisten te voldoen. In dit geval krijg je een alternatief aangeboden of een volledige terugbetaling.
Ophalen vanaf een aangewezen ontmoetingspunt
This is Holland, Overhoeksplein 51, tegenover het centraal station. Met de gratis pont (Buiksloterweg) ben je binnen vijf minuten op het ontmoetingspunt.
Comfortabele wandelschoenen worden aanbevolen
A moderate amount of walking is involved

Belangrijke informatie

Ontdek UNESCO’s werelderfgoed Kinderdijk, geniet van een prachtige havenrondvaart door Rotterdam en geniet van spectaculaire bezienswaardigheden in Rotterdam in de beroemde Euromast!

Tijdens de tour zal je eerste bestemming de Euromast zijn; een 185 meter hoge toren met een adembenemend uitzicht over de stad. Daarna ga je mee op de Spido havencruise in Rotterdam waar je veel van Rotterdam vanaf het water zult zien. Na je bezoek aan de twee attracties reis je naar het beroemde UNESCO-werelderfgoed Kinderdijk, met zijn unieke collectie van 19 authentieke windmolens.

Sluit je dag af met een 75-minuten durende rondvaart door de beroemde grachten van Amsterdam.

Lange beschrijving

Ontmoet je gids/ chauffeur op een centraal gelegen ontmoetingspunt in Amsterdam of Rotterdam. Een comfortabele, luxe Mercedes-bus met airconditioning brengt je naar de bestemmingen. Leun achterover, ontspan en geniet van het uitzicht van het Hollandse, vlakke landschap.
Je begint de dag met een bezoek aan de Euromast. Met een hoogte van 185 meter is het de hoogste uitkijktoren van Nederland en een essentieel onderdeel van de skyline van de stad. Luister naar geweldige verhalen over de stad terwijl je naar de top van de glazen lift gaat. Schiet ongelooflijke selfies, sta versteld van het uitzicht of deel dit unieke uitzicht over Rotterdam met je vrienden of familie. Als het weer het toelaat, kun je tot 30 km ver kijken, en ‘s nachts lijkt het alsof de sterren tot leven komen.

Na de Euromast, ga je verder naar de Spido havencruise. Waar je de stad vanuit een ander perspectief zult zien; uit het water. Vaar door Europa’s grootste functionerende haven aan boord van een modern schip met een 75 minuten durende tour. Bekijk het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen en bewonder de indrukwekkende skyline van Rotterdam terwijl de imposante gebouwen voorbij glijden. Krijg een uniek perspectief op de scheepswerven, dokken van de haven en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Last but not least, eindigt de tour met uitzicht op het stoomschip ‘Rotterdam’, het voormalige vlaggenschip van rederij Holland America Line.

Wanneer je de stad Rotterdam vanuit verschillende perspectieven hebt gezien, is het tijd om door te rijden naar Kinderdijk. Een bezoek aan Kinderdijk geeft je de bijzondere kans om een bezoek te brengen aan een UNESCO Werelderfgoed in Nederland. In 1997 is het molencomplex van Kinderdijk vanwege zijn unieke karakter toegevoegd aan de prestigieuze UNESCO Werelderfgoedlijst. UNESCO beschouwt het poldergebied met zijn dijken, molens en pompstations als een bewijs van menselijke inventiviteit bij het terugwinnen en beschermen van het land. Hiermee wordt wereldwijd erkend dat dit unieke gebied voor de toekomst behouden moet blijven.

Bij aankomst in Kinderdijk neemt je persoonlijke gids je mee naar het bezoekerscentrum dat gevestigd is in een oud gemaal. Bekijk de film over Kinderdijk voordat je door het gebied wandelt. Indien mogelijk bezoek je een werkende windmolen van binnenuit (afhankelijk van hoe druk het is).

Vergeet niet je camera mee te nemen – dit is een ervaring die je niet snel wilt vergeten!

Terug in Amsterdam geeft je gids je een voucher voor een City Canal Cruise. Deze voucher kan worden ingewisseld bij Blue Boat Company-Gray Line Amsterdam. De voucher voor je City Canal Cruise is een zogenaamd ‘open ticket’. Dit betekent dat er geen tijdslot is toegewezen en je aan boord kunt stappen van de eerstvolgende beschikbare boot. Er zijn twee afvaartlocaties:

 • Stadhouderskade 501, tegenover Hard Rock Cafe. Neem tram 1, 2, 5, 11 of 12 and stap uit bij Leidseplein. Vanaf daar is het 2 minuten lopen naar de steiger.
 • Stadhouderskade 550, tegenover Heineken Experience. Neem tram 2, 5 of 12 en stap uit bij Rijksmuseum. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar de steiger. Je kunt ook metro 52 nemen en dan uitstappen bij Vijzelgracht. Vanaf daar is het 2 minuten lopen naar de steiger.

Reisplan

 • Vertrek vanuit Amsterdam en Rotterdam
 • Rotterdam van boven en over het water gaan bekijken; bezoek de Euromast en de havencruise van Spido
 • Rijd naar UNESCO’s werelderfgoed Kinderdijk
 • Ontdek de windmolens en het museum op je eigen gemak
 • Rij terug naar Rotterdam en daarna naar Amsterdam

Inclusief

 • Alle belastingen, toeslagen en administratiekosten
 • Vervoer per minibus met airconditioning
 • Gratis wifi aan boord
 • Entreeticket bij Euromast
 • Entreeticket bij Kinderdijk
 • Spido-havencruise
 • City Canal Cruise bij Blue Boat Company

Exclusief

 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken

Vertrekdetails

This is Holland, Overhoeksplein 51, tegenover het centraal station. Hoe je hier komt: er vaart 24/7 een gratis pendelboot naar Buiksloterweg vanaf Amsterdam Centraal Station een gratis pendelboot naar Buisloterweg. De reistijd is drie minuten. Stap in via de twee middelste pontons. Na het uitstappen, links afslaan. Het is twee minuten lopen naar This is Holland.

Zorg ervoor dat je ruim op tijd bij het startpunt bent.

Bestel je kaarten

No time selected
No pickup point selected
Adult
Aged 12 - 99
EUR 232.50
Child
Aged 4 - 11
EUR 232.50
Infant
EUR 0.00