WONDR Immersive Playground Experience

Over deze tour
  • Rolstoeltoegankelijk
Vanaf
€ 25,95
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
Een geprinte voucher is niet vereist
Rolstoeltoegankelijk
Momenteel zijn 12 van de 14 kamers rolstoeltoegankelijk en het team staat klaar om te helpen wanneer dat nodig is.
WONDR Experience
Meeuwenlaan 88, 1021JK Amsterdam

Belangrijke informatie

Stap in een wereld vol plezier en fantasie

Heb je ooit terugverlangd naar de zorgeloze dagen van vroeger? Bij de WONDR Experience in Amsterdam herbeleef je je jeugd! Deze spectaculaire attractie is ontworpen voor jong en oud en wakkert je creativiteit aan. Wanneer je naar WONDR gaat weet je zeker dat het een onvergetelijke dag vol plezier en lachen wordt. Dit museum is een speeltuin met diverse inactieve en kleurrijke ruimtes. Boek nu je tickets voor de WONDR Experience!

Wat kun je verwachten van de WONDR Experience?

De WONDR Immersive Playground Experience is de grootste speeltuin in zijn soort in Amsterdam. Deze ervaring biedt een magische wereld voor zowel volwassenen als kinderen. Tijdens deze ervaring kun je zingen, springen, leuke foto’s maken en douchen onder de confetti.

Of je nu grijpmachines bedient, liedjes zingt in karaokehokjes, danst onder duizend discoballen of duikt in de grootste ballenbak van Europa, WONDR heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk avontuur. Neem even afstand van het dagelijks leven en laat je innerlijke kind vrij in deze interactieve speeltuin. Het is een plek om los te laten en samen plezier te maken, perfect voor vrienden, families en iedereen die het plezier van kind zijn, opnieuw wil beleven.

Een unieke ervaring voor iedereen

Bij WONDR draait alles om het creëren van mooie herinneringen. Na het verkennen van alle interactieve installaties, kun je ontspannen in het nieuwe Galaxy Café. Hier kun je genieten van heerlijke snacks en sprankelende drankjes, terwijl je door de leuke foto’s en gifs bladert die tijdens je bezoek zijn gemaakt. Ons innovatieve camerasysteem maakt het mogelijk om tijdens de hele ervaring leuke foto’s te nemen, die naar je e-mail worden gestuurd, zodat je blijvende herinneringen hebt aan je dag in Amsterdam.

Een onvergetelijke dag bij WONDR

Altijd al weer even kind willen zijn of een uniek museum willen bezoeken met kinderen? Nu kan het! WONDR is ontworpen om een spectaculaire ervaring te bieden die bij iedereen het kind naar boven brengt. Van zingen en dansen tot duiken in ballenbakken en spelen met confetti, deze speeltuin draait helemaal om plezier maken en onvergetelijke herinneringen creëren. Alle ruimtes bij WONDR zijn perfect voor volwassenen die weer even kind willen zijn of voor kinderen om te spelen, foto’s te maken en coole, interactieve omgevingen te ontdekken. Het is een plek waar iedereen hun verbeelding de vrije loop kan laten en kunnen genieten van deze unieke en kleurrijke ervaring.

Boek jouw tickets voor de WONDR Experience

Het boeken van je WONDR Experience is eenvoudig! Kies je gewenste tijdslot en maak je klaar voor een dag vol plezier en opwinding. Of je nu een lokale bewoner bent die op zoek is naar een unieke activiteit of een toerist die de attracties van Amsterdam wil verkennen, WONDR belooft een vrolijke en onvergetelijke ervaring.
Deze ervaring omvat:

  • Toegang tot de WONDR Experience
  • Toegang tot het nieuwe Galaxy Café
  • Gebruik van een professioneel camerasysteem
  • Foto’s, video’s en gifs die naar je e-mail worden gestuurd
  • Gebruik van de kluisjes

Locatie van de WONDR Immersive Playground Experience

WONDR is gunstig gelegen in Amsterdam, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor zowel lokale bewoners als toeristen. Je vindt deze magische speeltuin aan de Meeuwenlaan 88, 1021 JK Amsterdam.

Stap binnen en beleef een avontuur dat volledig draait om plezier en creativiteit. Boek nu je WONDR Immersive Playground Experience en laat het hele gezin genieten van de wonderlijke wereld van WONDR!

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 11 - 99
EUR 25.95