Moco Museum

Vanaf
€ 19,95
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
Een geprinte voucher is niet vereist
Moco Museum
Honthorststraat 20, 1071 DE Amsterdam

Belangrijke informatie

Het Moco Museum in Amsterdam heeft een breed scala aan moderne, inspirerende en hedendaagse kunst die tentoongesteld wordt aan het grote publiek. Moco Museum richt zich vooral op bewezen kunstenaars die een eigen visie hanteren waar geen concurrentie bij in de buurt komt. Deze protagonisten worden ook wel de ‘Rock stars of Art’ genoemd. Deze kunstenaars blinken vooral uit in de ironie die zij hanteren op de hedendaagse maatschappij. Denk hierbij aan kunstenaars zoals Banksy en Warhol.

Moco biedt inspiratie en eye openers. Door deze behoeftevervulling spreekt Moco een groot publiek aan. Bezoekers die naar het Moco Museum komen, zullen kunst ervaren die nergens anders te zien is. Elk ticket is inclusief een gratis audio tour. Bestel je tickets online bij Amsterdam Canal Cruises en beleef een onvergetelijke dag! Moco Museum tickets kun je in één-twee-drie bij ons kopen en ontvang je makkelijk in de mail. Je hoeft de Moco Museum tickets zelfs niet eens uit te printen, maar kunt de QR-code laten scannen bij het museum.

Banksy in het Moco Museum

Vele vragen het zich af, wie is toch die Banksy? Banksy is een vermoedelijk Britse kunstenaar die veelal straatwerk aflevert. Banksy is begonnen als graffiti artiest, zijn werken zijn vaak humoristisch en politiek van aard. Veel van zijn straatwerken zijn net als zijn canvas werken te bewonderen in het Moco Museum. Zo hangt er een enorme variant van de ‘Beanfield’ op de begane grond. Een blikvanger als je de tentoonstelling van Banksy binnenkomt. Verder zijn ‘the girl with Balloon’, ‘Laugh now’ en ‘Keep it Real’ zijn hoogtepunten van de Banksy collectie. Banksy in het Moco Museum, come check it out …

Moco Museum: Banksy en veel meer

Iedereen heeft wel al eens ‘Moco Museum Banksy’ gegoogled. Maar het Moco Museum is zó veel meer dan Banksy. Er hangen geweldige kunstwerken van coole kunstenaars zoals Andy Warhol, Damien Hirst en Jean-Michel Basquiat en er zijn geregeld tijdelijke tentoonstellingen. In de kelder van het Moco Museum is er zelfs een prachtige lichtinstallatie … boek je Moco Museum tickets nu, dit wil je gezien hebben!

Ligging van het Moco Museum

Het Moco Museum ligt in het walhalla voor de kunstliefhebber, namelijk in centrum van Amsterdam, aan het Museumplein, schuin tegenover het Rijksmuseum. Moco is gevestigd in Villa Alsberg, wat een prachtig traditioneel herenhuis is. Dit herenhuis is ontworpen door Eduard Cuypers in 1904. Eduard Cuypers is de neef van Pierre Cuypers, die verantwoordelijk is voor het Rijksmuseum. De uitstraling van dit herenhuis is adembenemend, kosten noch moeite zijn bespaard om dit authentieke uiterlijk te waarborgen, waardoor jouw bezoek aan het Moco Museum nog meer karakter krijgt.

Met meer dan 90 verschillende originele Banksy werken, biedt het Moco Museum enorm veel potentie om een van de grootste Banksy tentoonstellingen van de wereld te worden.

Over het Moco Museum

Het Moco Museum aan het Museumplein in Amsterdam is een particulier initiatief van galeriehouders Lionel en Kim Logchies. De tentoonstelling wordt ter beschikking gesteld door hun zorgvuldig opgebouwde internationale netwerk op het gebied van kunstwerken. Een deel van de opbrengst van het museum zal worden gedoneerd aan de goede doelen die dichtbij de harten van de initiatiefhouders ligt. De openingstijden van Moco Museum zijn iedere dag van 9.00 tot 19.00 uur.

Banksy giftshop Moco Museum

Beneden in het museum kun je de giftshop vinden. In deze giftshop kun je verschillende artikelen die betrekking hebben tot Banksy en Warhol kopen. Zo kun je hier naast verschillende biografieën over Banksy en prachtige gifts van diverse kunstenaars vinden voor bij jou thuis.

Banksy in Moco Museum Amsterdam tickets

Wil je Moco Museum tickets kopen, om de kunst van Banksy te bekijken? Dan ben je aan het juiste adres bij Amsterdam Canal Cruises. Wij verkopen tickets voor tal van museums in Amsterdam. Zo verkopen wij ook Moco Museum tickets. Maar je kunt bij ons ook terecht voor tickets van het Van Gogh Museum en het Scheepvaartmuseum. Koop snel je ticket voor het Moco Museum of een van de mooie andere museums in Amsterdam online op onze website! Bezoek Moco voor een onvergetelijke dag.

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 18 +
EUR 19.95
Youth
Aged 7 - 17
EUR 14.95
Child
Aged 0 - 6
EUR 0.00