Heineken Experience

Vanaf
€ 23,-
per persoon
Boek nu

Over activiteit

18+
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
Een geprinte voucher is niet vereist
De Heineken Experience is rolstoeltoegankelijk, maar het is belangrijk om dit van te voren door te geven.
Zodat we de nodige voorbereidingen kunnen treffen om de tour met zo min mogelijk problemen te ervaren
Heineken Experience
Stadhouderskade 78, 1072 AE Amsterdam

Belangrijke informatie

De Heineken Experience is een van de meest authentieke en beroemde bezienswaardigheden van Amsterdam. Bezoekers nemen een kijkje in de geschiedenis van de bierbrouwer en het brouwproces gedurende de jaren.

In 1988 verplaatste de Heineken brouwerij zijn productielijn naar een grotere fabriek buiten Amsterdam en werd de hal omgebouwd tot een bezoekersattractie. Tijdens de tour kom je alles te weten over de geschiedenis, het brouwproces, de innovaties, sponsoring en het verhaal achter het merk Heineken. Maar de Heineken Experience is veel meer dan een museum, het is een interactieve tour door de wereld van Heineken. Zo speel je games, kijk je je ogen uit naar de gigantische brouwketels en geniet je van je eigen getapte biertje. Je kunt zelf op avontuur uitgaan en loopt dan in ongeveer 1,5 uur door de brouwerij. Na afloop geniet je uiteraard van twee Heineken-biertjes.

De Heineken Experience audio tour is beschikbaar is zeven verschillende talen. Dit is een multimedia tour die je kunt downloaden op je smartphone met de Heineken Experience app. Deze tour neemt je mee door de Experience, vertelt je alles wat je nog niet wist en test je kennis door middel van een quiz. Mocht je geen smartphone bij je hebben of niet je eigen willen gebruiken, dan kun je een tablet huren aan de kassa.

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 18 +
EUR 21.00