Alle rondvaarten in Amsterdam
Stapelkorting
Lokale expert in Amsterdam

Ontdek Amsterdam met Amsterdam Canal Cruises

Amsterdam Canal Cruises is een online platform voor alle rondvaarten in Amsterdam. Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Ken je de klassieke rondvaart wel? Combineer de rondvaart dan met een etentje, vaar ‘s avonds door het romantisch verlichte Amsterdam of maak met de kinderen een rondvaart die speciaal is afgestemd op hen. Amsterdam moet je gewoonweg een keer gezien hebben vanuit een boot! Het is de beste manier om de stad (verder) te ontdekken. Amsterdam Canal Cruises is gevestigd in Amsterdam, wij delen daarom graag met jou onze lokale kennis van de stad.

Bij al onze activiteiten wordt er rekening gehouden met de huidige coronamaatregelen. Zo verkopen de musea minder tickets en varen de boten met een kleinere bezetting. Lees alles over de COVID-19 maatregelen op onze boten op onze “Coronaproof varen“-pagina.

Na de nieuwe maatregelen van het kabinet met betrekking tot de uitbraak van COVID-19, moeten we je helaas mededelen dat we al onze rondvaarten tot en met 2 maart 2021 hebben stopgezet. Klik hier voor meer informatie.

Things to do in Amsterdam

Lees onze blog ‘Things to do in Amsterdam’ voor enkele leuke verhalen en weetjes over de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.