Blog

Activiteiten in Amsterdam

Ben jij op zoek naar leuke activiteiten in Amsterdam? Dan zit je bij Amsterdam Canal Cruises helemaal goed. Wij houden van onze eigen knusse, gezellige en sfeervolle hoofdstad. Als dé aanbieder van vele leuke activiteiten in Amsterdam, weten wij als geen ander wat Amsterdam allemaal te bieden heeft. Cruise door de smalste grachten, koop een paar echte houten klompen of ontdek alles over Heineken. Kom jij met de kinderen naar Amsterdam en wil je met hen ook graag leuke activiteiten ondernemen? Het maakt daarbij niet uit op welk tijdstip of tijdens welk seizoen jullie activiteiten zoeken in Amsterdam: met deze uitjes haal je alles uit je bezoek aan Amsterdam!

Op pad met Amsterdam Canal Cruises

Ben jij op zoek naar een leuke dag in Amsterdam vol activiteiten? Zoek dan niet verder! Bij Amsterdam Canal Cruises ben jij namelijk op de beste plek voor een ultieme dag in Amsterdam. Wij bieden bijvoorbeeld tickets zodat jij in de voetstappen van Anne Frank kunt stappen of Van Gogh’s meesterwerken van dichtbij kunt bewonderen in het gelijknamige museum. Daarmee ben je uiteraard nog niet klaar met een ultiem bezoek aan Amsterdam. Zoals onze naam al suggereert, biedt Amsterdam Canal Cruises ook boottochten over de Amsterdamse grachten aan. Wij bieden hiervoor verschillende rondvaarten aan, zoals de City Canal Cruise, Kids Cruise en onze Evening Cruise.

Elke maand leuke activiteiten in Amsterdam

Het maakt niet uit in welke maand je de Nederlandse hoofdstad bezoekt: er zijn altijd activiteiten in Amsterdam. Wat te denken van de Gay Pride in de zomer of het lichtjesfestival in de donkere wintermaanden? Het blijft daarbij uiteraard wel een activiteit in een Nederlandse stad. Wees tijdens de herfst en het voorjaar dus goed voorbereid en neem voor de zekerheid een paraplu mee. Geen trek in de natte verregende bedoening? Duik dan als activiteit in Amsterdam één van de talloze museums in die de stad rijk is. Deze zijn het hele jaar door en vaak alle dagen van de week geopend.

Culturele activiteit in Amsterdam

Over de talloze museums gesproken: op elke straathoek lijkt wel een bron aan cultuur te zitten. De diversiteit is daarbij erg groot: van het Scheepvaartmuseum tot het Rijksmuseum. Wil jij geschiedenis snuiven over Amsterdam als hoofdactiviteit van die dag? Sla dan zeker het Moco Museum of Stedelijk Museum niet over.

Gratis tips voor activiteiten in Amsterdam

Niet elke activiteit hoeft geld te kosten in Amsterdam. De stad biedt namelijk ook veel kosteloze activiteiten! Denk hierbij aan de talloze feesten en partijen rondom bijvoorbeeld Koningsdag of de Pride Week. Ook een bezoek aan de Sail kost je geen duit! Daarnaast leent Amsterdam zich bij uitstek voor een heerlijke stadswandeling. Leg te voet een prachtige route af langs de typerende grachten of door één van de ontelbare parken. Heb jij het Westerpark bijvoorbeeld wel eens bezocht? Ook mag je dan een rondje door de Pijp, Negen Straatjes, Albert Cuyp Markt of over de NDSM-werf in Noord niet missen.

Staat er een bezoek aan Amsterdam op de planning? Via onze website boek jij gemakkelijk vooraf al je activiteiten voor in Amsterdam. Waar wacht je nog op? Bezoek en beleef Amsterdam!