City Canal Cruise

Over deze tour
  • 75 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gezinsvriendelijk
Vanaf
€ 16,50
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Rolstoeltoegankelijk
Meer informatie over het boekingsproces voor onze rolstoeltoegankelijke boten vind je in de beschrijving hieronder. Let op: onze rolstoeltoegankelijke boten vertrekken alleen vanaf onze steiger tegenover Hard Rock Cafe.
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele tickets
Het is niet nodig om je tickets vooraf te printen. Laat je tickets gemakkelijk op je telefoon scannen in onze kassahuis.
Audio guide in 19 talen
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Chinees, Russisch, Arabisch, Japans, Turks, Pools, Tsjechisch, Kroatisch, Indonesisch, Kantonees, Koreaans & Hindi

Belangrijke informatie

Er is geen betere manier om Amsterdam te bewonderen dan vanaf het water. Tijdens deze 75 minuten durende rondvaart door Amsterdam maak je kennis met alle hoogtepunten van de stad – de beroemde 17e eeuwse grachtenpanden en pakhuizen uit de VOC-tijd, maar ook het Amsterdam van vandaag met het muziekgebouw aan het IJ aan de hippe, moderne Piet Heinkade. Amsterdam Canal Cruises biedt voor iedereen deze fantastische ervaring aan, dus stap aan boord en ontdek Amsterdam vanaf het water.

De mooiste rondvaart door Amsterdam

Bij Amsterdam Canal Cruises laten we al jaren mensen van over de hele wereld de schoonheid van de Amsterdamse grachten zien. Maar ook als Amsterdammer of Nederlander die Amsterdam bezoekt, is een grachtenrondvaart een absolute must! Je kunt onze hoofdstad immers niet bezoeken zonder indrukwekkende gebouwen en prachtige bruggen voorbij zien te glijden tijdens één van onze rondvaarten door Amsterdam; deze zijn fijn voor jong en oud. Bij Amsterdam Canal Cruises bieden we stadsrondvaarten aan met audio in 21 talen en we bieden ook een Kids Cruise aan zodat je met het hele gezin kunt genieten van je rondvaart door de grachten. Terwijl je luistert naar onze interessante weetjes over Amsterdam, genieten de kinderen van een piratenverhaal en beantwoorden ze vragen in een boekje met spelletjes die bij het audioverhaal horen. Kortom, de City Canal Cruise is de ideale rondvaart door Amsterdam om de stad te leren kennen.

Optioneel: voeg een snackbox toe aan je boeking en geniet van wat snacks en een drankje tijdens je rondvaart door de Amsterdamse grachten! De snackbox bevat chips, popcorn, stroopwafels, gezouten pinda’s en een drankje naar keuze (frisdrank, bier of wijn).

Praktische informatie over onze City Canal Cruise

Audio guides
Tijdens alle rondvaarten door Amsterdam kun je gratis gebruikmaken van ons Personal Audio Systeem en luisteren naar audio commentaar naar keuze. Er is keuze uit 19 talen (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Chinees, Russisch, Arabisch, Japans, Turks, Pools, Tsjechisch, Kroatisch, Indonesisch, Kantonees, Koreaans & Hindi).

Directe bevestiging
Na het boeken van jouw rondvaart door Amsterdam, ontvang je direct de online tickets in je mailbox. Het printen van de tickets is niet nodig! Onze tickets kunnen worden gescand op je telefoon.

Vertrekpunt
We bieden twee verschillende vertreklocaties aan. Je kunt je gewenste locatie kiezen bij het boeken van je rondvaart door Amsterdam.

  • Locatie Hard Rock Café: Deze rondvaart vertrekt vanaf de Blue Boat Company steiger aan de Stadhouderskade 501 (tegenover het Hard Rock Café)
  • Locatie Heineken Experience: Deze rondvaart vertrekt vanaf de Blue Boat Company steiger aan de Stadhouderskade 550 (tegenover de Heineken Experience)

Rolstoeltoegankelijkheid
Indien er zich een rolstoel in het gezelschap bevindt, dient er van te voren een reservering gemaakt te worden. Selecteer een van de volgende tijdsloten om mee te varen met een boot die rolstoeltoegankelijk is: 10:30, 12:00, 14:00, 15:30 en 17:00 uur. Neem vervolgens contact op met onze reserveringsafdeling om door te geven dat er iemand een rolstoel zal komen genieten van de rondvaart; er kunnen maximaal 3 rolstoelen tegelijk aan boord. Onze reserveringsafdeling is telefonisch bereikbaar op 020 – 626 5636 en op werkdagen ook per mail via tickets@amsterdamcanalcruises.nl.

Let op: onze rolstoeltoegankelijke boten vertrekken alleen vanaf onze steiger tegenover Hard Rock Cafe (Stadhouderskade 501).

Graag verzoeken wij je vriendelijk om uiterlijk 15 minuten van te voren aanwezig te zijn bij onze rondvaart in Amsterdam, zodat wij je in alle rust aan boord kunnen brengen.

Overige rondvaarten door Amsterdam van Amsterdam Canal Cruises

De City Canal Cruise Amsterdam is niet de enige boot tour die wij aanbieden. Liever varen in Amsterdam met de sfeer van de nacht? Dan is de Evening Cruise iets voor jou! De magische lichtjes geven een gezellige sfeer, ook ideaal als je overdag andere plannen hebt. Onze meest kindvriendelijke boot tour is de Kids Cruise. De kinderen hebben tijdens deze rondvaart in Amsterdam een onvergetelijke tijd. Met het verhaal van Sjonnie de muis leren de kinderen op een leuke manier meer over Amsterdam. Bekijk voor verdere informatie de Kids Cruise pagina!

Service van Amsterdam Canal Cruises

Heb je nog vragen over de rondvaart door Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag! Amsterdam Canal Cruises biedt je graag een onvergetelijke ervaring. Ga op avontuur in het prachtige Amsterdam, wij wensen je alvast veel plezier!

Let op: graag verzoeken wij onze bezoekers om tickets vooraf online te reserveren, zodat we drukte bij de kassa’s kunnen voorkomen.

Bestel je kaarten

No option selected