Blue Sky Boat

Over deze tour
  • 75 minuten
  • Gezinsvriendelijk
Vanaf
€ 23,-
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele tickets
Laat je ticket op je telefoon scannen. Het is niet nodig om je tickets te printen.
Live gids
Nederlands en Engels

Belangrijke informatie

Rondvaart Amsterdam open boot met de Blue Sky Boat

Door Amsterdam varen in een kleine, open sloep is een geliefde manier om onze hoofdstad te ontdekken tijdens de zomermaanden. Blue Boat Company heeft daarom in de zomer iedere dag verschillende afvaarten met een open sloep; uiteraard mits het weer het toelaat. Doordat de sloep geen dak heeft, heb je perfect uitzicht en kun je de beste foto’s maken van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft.

Onze open sloepen voor ca. 30 personen (en tijdens coronatijden met ca. 14 personen) zijn kleiner en varen in open lucht. Als het zonnetje dan schijnt, is het extra fijn! Tijdens de rondvaart met een luxe sloep spot je alle mooie plekjes. Pak maar snel je camera erbij, want daar zie je het Anne Frank Huis en de Westerkerk!

Waarom kiezen voor een tochtje met een open sloep in Amsterdam?

Varen in een open sloep door Amsterdam is niet alleen erg fijn, er zijn ook voordelen aan verbonden! Zo kun je de allermooiste foto’s nemen van de stad aangezien er geen glas voor je camera zit. Een open boot is ook kleiner dan een traditionele rondvaartboot en kan daarom op plekken komen, waar een grote boot niet in kan. Zo vaar je ook door de kleinste grachten van Amsterdam!

De kapitein is ook je live gids en vertelt je persoonlijk over alle plekjes waar je langs komt en de geschiedenis van de stad. Jong én oud leert bij tijdens de 75 minuten durende rondvaart met een open sloep. Een rondvaart met de Blue Sky Boat is een unieke, persoonlijke kennismaking met Amsterdam en de Amsterdamse grachten. Je kunt naar hartelust foto’s maken van de mooiste plekken van het centrum van de stad. Onze tocht met open boot is een unieke ervaring!

Let op

Graag verzoeken we onze bezoekers om tickets vooraf online te reserveren, zodat we drukte bij de kassa’s kunnen voorkomen. Je tour in Amsterdam vertrekt aan de Stadhouderskade 501, tegenover het Hard Rock Café.

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 12 - 99
EUR 20.50
City tax 2024
EUR 2.50
Snackbox 2024
EUR 10.00
Child
Aged 5 - 11
EUR 20.50
City tax 2024
EUR 2.50
Snackbox 2024
EUR 10.00
Infant
Aged 0 - 4
EUR 0.00
City tax 2024
EUR 0.00