Kids Cruise

Over deze tour
  • 75 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gezinsvriendelijk
Vanaf
€ 12,50
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Rolstoeltoegankelijk
Deze rondvaart is geschikt voor rolstoelgebruikers. Let op: onze rolstoeltoegankelijke boten vertrekken alleen vanaf onze steiger tegenover Hard Rock Cafe.
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Audio guide in 2 talen
Nederlands en Engels

Belangrijke informatie

Kids Cruise “Gezocht: Zoetwaterpiraten!”

Op zoek naar een kindvriendelijke rondvaart in Amsterdam? Dan is onze Kids Cruise “Gezocht: Zoetwaterpiraten” ideaal. Tijdens deze rondvaart voor kinderen genieten de kleinste bezoekers van een cool audioverhaal over piraten, terwijl volwassenen eigen audio hebben. Onze rondvaart door Amsterdam is ontzettend leuk voor kinderen … én voor ouders! De hele familie beleeft dus een geweldige tijd tijdens onze rondvaart van 75 minuten.

Het verhaal van Sjonnie de muis

Speciaal voor jouw kleine schat(ten) hebben wij een ontzettend leuk audioverhaal ontwikkeld over Sjonnie de muis en Harold de kat. Sjonnie is erg stoer en niet snel bang, maar Harold is bang van water … wat jammer is, want hij wil piraat worden! Tijdens de kinder rondvaart in Amsterdam luisteren kinderen naar dit ontzettend leuke verhaal én kunnen ze opdrachten oplossen in hun opdrachtenboekje. Bij de kindvriendelijke rondvaart zijn dan ook potloodjes, een echte piratenkijker en een opdrachtenboekje inbegrepen. Het leuke verhaal van onze Kids Cruise is te beluisteren in het Nederlands en in het Engels. Boek direct je tickets voor onze kindvriendelijke rondvaart in Amsterdam op onze website!

Een rondvaart in Amsterdam voor kinderen boek je bij Amsterdam Canal Cruises

Ga je een leuk dagje weg met de hele familie en zoek je nog een leuke, kindvriendelijke rondvaart in Amsterdam? Kies voor onze Kids Cruise! Uitjes met kinderen kunnen soms lastig zijn, omdat de gewone audio bij rondvaarten voor (jonge) kinderen nogal saai of moeilijk is. Daarom is onze Kids Cruise een echte aanrader; dit verhaal werd speciaal ontwikkeld om kinderen op een leuke, speelse manier de Amsterdamse grachten te leren kennen. Als ouder luister je dan weer naar de gewone audiogids. Zo is onze kinder rondvaart een heerlijk uitje voor het hele gezin!

Optioneel: voeg een snackbox toe aan je boeking en geniet van wat snacks en een drankje tijdens je rondvaart door de grachten! De snackbox bevat chips, popcorn, stroopwafels, gezouten pinda’s en een drankje naar keuze.

Let op: graag verzoeken we onze bezoekers om tickets vooraf online te reserveren, zodat we drukte bij de kassa’s kunnen voorkomen.

Bestel je kaarten

No option selected