Evening Cruise

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gezinsvriendelijk
Vanaf
€ 22,-
per persoon
Boek nu
Evening Cruise

Over activiteit

Rolstoeltoegankelijk
Meer informatie over het boekingsproces voor onze rolstoeltoegankelijke boten vind je in de beschrijving hieronder.Let op: onze rolstoeltoegankelijke boten vertrekken alleen vanaf onze steiger tegenover Hard Rock Cafe.
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele tickets
Het is niet nodig om je tickets vooraf te printen. Laat je tickets gemakkelijk op je telefoon scannen in onze kassahuis.
Audio guide in 19 talen
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Chinees, Russisch, Arabisch, Japans, Turks, Pools, Tsjechisch, Kroatisch, Indonesisch, Kantonees, Koreaans & Hindi
Vertreklocatie
Stadhouderskade 501 (tegenover Hard Rock Cafe)

Belangrijke informatie

Evening Cruise: onze avondrondvaart Amsterdam

Onze heerlijke rondvaart in Amsterdam ‘s avonds!

De Evening Cruise is een 90 minuten durende avondrondvaart in Amsterdam die je kennis laat maken met de unieke sfeer van Amsterdam bij nacht. Duizenden lichtjes verlichten de bruggen over de Amsterdamse grachten en iconische grachtenpanden schitteren ‘s avonds extra! Een avond rondvaart door Amsterdam is haast magisch … Zoek je een romantische rondvaart of lijkt het je wel fijn om ‘s avonds als het minder druk is door de grachten te varen en te genieten van het uitzicht? Dan is onze Evening Cruise ideaal!

Wat kun je verwachten van onze boottocht in Amsterdam ‘s avonds?

Onze avond rondvaart in Amsterdam is geen standaard ervaring. Bij binnenkomst word je verwelkomd aan boord van onze comfortabele rondvaartboot door de schipper. Kies vervolgens uit één van de 19 beschikbare talen audio in ons Personal Audio Systeem en leer van alles over de stad. Onze audio guide vertelt over het ontstaan van de Amsterdamse grachtengordel, de grachtenpanden, het leven in de stad in de Gouden eeuw maar ook over het moderne Amsterdam van nu.

Je vaart door de rustige, verlichte grachten en spot al het moois dat de stad te bieden heeft, tijdens onze avond cruise in Amsterdam. Zie je daar het Magere Brug en de imposante Westerkerk? Geniet in alle rust van de prachtige uitzichten die aan je voorbij trekken terwijl de avond valt over Amsterdam. De avond rondvaart in Amsterdam is een leuke activiteit voor iedereen.

Optioneel: voeg een snackbox of wijn en kaas aanbieding toe aan je boeking en geniet van wat snacks en een drankje tijdens je rondvaart door de grachten! De snackbox bevat chips, popcorn, stroopwafels, gezouten pinda’s en een drankje naar keuze (frisdrank, bier of wijn). De wijn en kaas aanbieding is inclusief twee blikjes wijn, kaaskoekjes en kaas.

Een romantische avondcruise door Amsterdam

Ze noemen Parijs de stad van de liefde – maar ook de grachten van Amsterdam zorgen ‘s avonds voor een echt romantische vibe! De stad is dan immers net wat rustiger en stiller en de lichtjes van de bruggen reflecteren op het water. Een rondvaart Amsterdam in de avond is een leuke en idyllische activiteit. Wij van Amsterdam Canal Cruises creëren graag onvergetelijke avonden, want zeg nou zelf, iedereen wil toch mooie herinneringen maken? De leukste manier om samen Amsterdam te ontdekken is natuurlijk varend door de grachten. Lijkt een anderhalf uur durende romantische avondcruise je wel wat? Kies dan snel je ticket en selecteer een tijd!

Waar stap ik op voor mijn avondrondvaart?

Onze Evening Cruise vertrekt vanaf onze steiger aan de Stadhouderskade 501 (tegenover Hard Rock Cafe). Gelieve 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn aan de steiger.

Rolstoeltoegankelijkheid

Indien er een passagier in rolstoel in het gezelschap bevindt, dient er van te voren een reservering gemaakt te worden. Selecteer een van de volgende tijdsloten om mee te varen met een boot die rolstoeltoegankelijk is: 19:00 uur en 21:00 uur. Neem vervolgens contact op met onze reserveringsafdeling om door te geven dat er een rolstoel zich in het gezelschap bevindt; er kunnen maximaal 3 rolstoelen tegelijk aan boord. Onze reserveringsafdeling is telefonisch bereikbaar op op 020-679 13 70 en op werkdagen ook per mail via tickets@amsterdamcanalcruises.nl.

Overige rondvaarten van Amsterdam Canal Cruises

Geïnteresseerd in iets anders dan een avond rondvaart in Amsterdam? Bekijk dan onze andere rondvaarten. De Evening Cruise Amsterdam is niet de enige boot tour die wij aanbieden. Wanneer je liever de stad in het licht bekijkt raden wij aan om met de City Canal Cruise of de Blue Sky Boat te varen. Onze meest kindvriendelijke boot tour is de Kids Cruise. De kinderen hebben tijdens deze rondvaart door de Amsterdamse grachten een onvergetelijke tijd waarbij ze mee worden genomen in het verhaal van Sjonnie die muis. Bekijk voor verdere informatie de productpagina’s!

Service van Amsterdam Canal Cruises

Heb je nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag! Amsterdam Canal Cruises biedt je graag een onvergetelijke ervaring. Ga op avontuur in het prachtige Amsterdam, en geniet van de nachtelijke sfeer. We wensen je veel plezier!

Let op: graag verzoeken we onze bezoekers om tickets vooraf online te reserveren, zodat we drukte bij de kassa’s kunnen voorkomen. Er vindt tijdelijk geen bar service plaats aan boord. Je kunt eten en drinken voor de rondvaart in het kassahuis kopen.

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 12 - 99
EUR 20.50
Snackbox 2024
EUR 10.00
City tax 2024
EUR 2.50
Wine & Cheese offer
EUR 19.50
Child
Aged 5 - 11
EUR 16.50
Snackbox 2024
EUR 10.00
City tax 2024
EUR 2.50
Infant
Aged 0 - 4
EUR 0.00
City tax 2024
EUR 0.00