Evening Cruise

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gezinsvriendelijk
Vanaf
€ 22,50
per persoon
Boek nu
Evening Cruise

Over activiteit

Rolstoeltoegankelijk
Deze rondvaart is geschikt voor rolstoelgebruikers
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Audio guide in 21 talen
Nederlands, Engels, Russisch, Spaans, Chinees, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Arabisch, Japans, Turks, Thais, Pools, Tsjechisch, Kroatisch, Indonesisch, Kantonees, Zweeds, Koreaans en Hindi

Belangrijke informatie

Evening Cruise: onze avondrondvaart Amsterdam

Onze heerlijke rondvaart in Amsterdam ‘s avonds!

De Evening Cruise is een 90 minuten durende avondrondvaart in Amsterdam die je kennis laat maken met de unieke sfeer van Amsterdam bij nacht. Duizenden lichtjes verlichten de bruggen over de Amsterdamse grachten en iconische grachtenpanden schitteren ‘s avonds extra! Een avond rondvaart door Amsterdam is haast magisch … Zoek je een romantische rondvaart of lijkt het je wel fijn om ‘s avonds als het minder druk is door de grachten te varen en te genieten van het uitzicht? Dan is onze Evening Cruise ideaal!

Wat kun je verwachten van onze boottocht in Amsterdam ‘s avonds?

Onze avond rondvaart in Amsterdam is geen standaard ervaring. Bij binnenkomst word je verwelkomd aan boord van onze comfortabele rondvaartboot door onze ober bij wie je tijdens de vaart een drankje en snacks kunt bestellen. Kies vervolgens uit één van de 21 beschikbare talen audio in ons Personal Audio Systeem en leer van alles over de stad. Onze audio guide vertelt over het ontstaan van de Amsterdamse grachtengordel, de grachtenpanden, het leven in de stad in de Gouden eeuw maar ook over het moderne Amsterdam van nu.

Je vaart door de rustige, verlichte grachten en spot al het moois dat de stad te bieden heeft, tijdens onze avond cruise in Amsterdam. Zie je daar het Anne Frank Huis en de imposante Westerkerk? Geniet in alle rust van de prachtige uitzichten die aan je voorbij trekken terwijl de avond valt over Amsterdam.

Een romantische avondcruise door Amsterdam

Ze noemen Parijs de stad van de liefde – maar ook de grachten van Amsterdam zorgen ‘s avonds voor een echt romantische vibe! De stad is dan immers net wat rustiger en stiller en de lichtjes van de bruggen reflecteren op het water … Lijkt een anderhalf uur durende romantische avondcruise je wel wat? Kies dan snel je ticket en selecteer een tijd!

Rolstoeltoegankelijkheid

Indien er zich een rolstoel in het gezelschap bevindt, dient er van te voren een reservering gemaakt te worden. Selecteer een van de volgende tijdsloten om mee te varen met een boot die rolstoeltoegankelijk is: 11:00, 12:30, 14:30 of 16:00. Geef vervolgens tijdens het boekingsproces via het veld ‘note’ door dat er een rolstoel zich in het gezelschap bevindt of neem contact op met onze reserveringsafdeling om dit door te geven. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur via 020 – 676 0302 of per mail via tickets@amsterdamcanalcruises.nl.

Graag verzoeken wij je vriendelijk om uiterlijk 15 minuten van te voren aanwezig te zijn, zodat wij je in alle rust aan boord kunnen brengen.

COVID-19 update

Let op: graag verzoeken we onze bezoekers om tickets vooraf online te reserveren, zodat we drukte bij de kassa’s kunnen voorkomen. Er vindt tijdelijk geen bar service plaats aan boord. Je kunt eten en drinken voor de rondvaart in het kassahuis kopen. Lees hier onze Covid-19 maatregelen.

Geïnteresseerd in onze rondvaarten in Amsterdam? Bekijk ook zeker eens onze Kids Cruise en Hop On Hop Off rondvaarten. Bekijk voor verdere informatie de productpagina’s!

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 12 - 99
EUR 21.00
City Tax
EUR 1.50
Snackbox
EUR 8.50
Child
Aged 5 - 11
EUR 16.00
City Tax
EUR 1.50
Snackbox
EUR 8.50
Infant
EUR 0.00
City tax
EUR 0.00