5x Groepsactiviteiten in Amsterdam

Het is weer die tijd van het jaar, je trommelt je vriendengroep op om een dagje eropuit te gaan. En dit jaar gaan jullie naar Amsterdam, een goede keuze als je het ons vraagt. Maar goed, wat ga je dan doen met je vriendengroep? Met de één die alleen maar op het terras wil zitten en de ander die iets actiefs wil doen, is het lastig om iedereen te pleasen. Maar met de volgende tips voor groepsactiviteiten in Amsterdam maak je gegarandeerd (het grootste deel van) je vrienden blij.

Spannende Escape Room

Zin in een competitief spelletje met je vrienden, dan is een Escape Room een van de leukste groepsactiviteiten in Amsterdam. In de grote stad heb je namelijk talloze locaties waar jij met je vrienden een Escape Room kan volbrengen. Wil je dit gaan doen, boek dan een Escape Room van tevoren. Dan ben je in ieder geval verzekerd van een toffe middagplanning. Nog nooit eerder een escape room gedaan? Kijk eerst even naar de moeilijkheidsgraad van de kamers. Bij sommige locaties hebben ze alleen maar kamers met de hoogste moeilijkheidsgraad. Deze worden vaak aangeduid in Sterren.

Voor de echte food addicts

Ben jij met een stelletje bourgondiërs op pad, dan kan je de Foodhallen zeker niet overslaan. Bij de Foodhallen is voor ieder wat wils, van heerlijke pizza tot de all-time-favourite sushi kan iedereen eten wat ze willen. Dat is dan ook nog eens een lekkere groepsactiviteit in Amsterdam. Klaar met eten, ga dan aansluitend een film neem dan een kijkje bij de Filmhallen om de hoek.

Varen over de grachten

Is het mooi weer, denk er dan over na om de stad eens vanuit de grachten te bekijken. Ga lekker varen in een Blue Sky Boat over de grachten van Amsterdam. Geïnteresseerd om ook nog een stukje historie van amsterdam bij te worden gebracht? Kies dan voor een City Canal Cruise, hier wordt verteld over de hoogtepunten van Amsterdam.

Spelletjes spelen in een Arcadehal

In Amsterdam heb je op verschillende locaties waar je te gekke spellen kan spelen. Bij de TonTon Club in West (ook wel het speelparadijs voor volwassenen genoemd) kan je je uren vermaken met een grote groep. Van airhockey tot dans .. bij TonTon Club vermaak jullie je geheid.

Een ouderwets potje jeu de boules

Wie wil nou niet de vakantie van vroeger herbeleven. Toen je met je vakantievriendjes in Frankrijk een potje ging jeu de boulen. Op meerdere locaties in Amsterdam kan je terecht bij Mooie Boules, een super hippe jeu de boules- foodhal. Een van de leukste groepsactiviteiten in Amsterdam. Want je kan er niet alleen jeu de boulen, maar ook een heerlijk hapje eten en drinken. Er hangt een ongedwongen sfeer, hoe relaxed is dat.

Disco bowlen

De hele dag al veel activiteiten gehad, dan is het wel tijd voor een feestje. Dat hebben jullie immers verdiend. Wie houdt er nou niet van bowlen? Bij Knijn Bowling ben je voor een avondje bowlen aan het juiste adres. Want op vrijdag en zaterdag van 23.00 tot 00.30 gaat het dak eraf bij Knijn Bowling!

Met bovenstaande tips kunnen jij en je vriend(inn)en je zeker meerdere dagen vermaken! Op zoek naar tips voor kinderactiviteiten in Amsterdam? Wij schieten te hulp.