Wijn & Kaas rondvaart – uitgevoerd door Lovers Canal Cruises

Over deze tour
  • 90 minuten
  • 18+
Vanaf
€ 35,-
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Deze rondvaart wordt uitgevoerd door Lovers Canal Cruises
Vertreklocatie
Prins Hendrikkade 25, 1012 TM Amsterdam
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit

Belangrijke informatie

Een heerlijke avond aan boord

Op zoek naar de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag sightseeing in Amsterdam? Wij hebben precies wat je zoekt. Of je je nu voorbereidt op een avondje uit of gewoon wilt genieten van het gezelschap van je vrienden op een unieke locatie, de Wijn & Kaas Rondvaart door de Amsterdamse grachten is de perfecte activiteit voor jullie.

De pittoreske grachten van Amsterdam zijn altijd een verademing. Met een glas wijn in de ene hand en een stukje kaas in de andere hand wordt de charme alleen maar groter. Ontdek de fascinerende geschiedenis van de Amsterdamse grachtengordel terwijl je met je vrienden of familie smult van heerlijke Hollandse kazen en nipt van uitstekende wijnen. De Amsterdam Wijn & Kaas rondvaart is echt de perfecte manier om te genieten van een unieke en leuke avond in Nederland.

Gezellig Amsterdam

Amsterdam zal schitteren in al haar glorie als je rondvaart over de waterwegen van het stadscentrum die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Met hun 17e-eeuwse grachtenpanden en fonkelende bruggen zijn deze waterwegen zijn een uitzonderlijke plek om te genieten van het gezelschap van vrienden of familie. Ze roepen alle magie op van de Nederlandse Gouden Eeuw, een periode van ongekende economische, culturele en wetenschappelijke groei.

Deze leuke cruise gaat gepaard met heerlijke lokale kazen uit zowel Amsterdam als plaatsjes buiten de stadsgrenzen. Proef de zachte en romige smaak van ‘Old Amsterdam’ kaas, gebaseerd op een streng bewaakt familiegeheim, evenals de speciaal geselecteerde kazen gerijpt door ‘Reypenaer’, en andere jonge en gerijpte kazen. Kies uit drie witte, twee rode en twee roséwijnen om samen met de kaas van te genieten.

Ontdek Amsterdam vanaf het water

Je bent uitgenodigd om de Nederlandse hoofdstad in het avondglorie te ervaren. Vaar door de grachten op onze moderne, comfortabele boten voorzien van de nieuwste technieken die ervoor zorgen dat jullie de ultieme avond hebben. De Amsterdamse Wijn- en Kaasrondvaart duurt ongeveer 90 minuten en kan dus de perfecte manier zijn om een dagje Amsterdam af te sluiten.

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 18 +
EUR 35.00