New York Pizza Cruise

Vanaf
€ 37,50
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Deze rondvaart wordt uitgevoerd door Lovers Canal Cruises
Vertreklocatie
Prins Hendrikkade 25, 1012 TM Amsterdam
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit

Belangrijke informatie

New York Pizza Cruise op een rondvaartboot in Amsterdam

Maak je dag in de prachtige hoofdstad Amsterdam compleet met de onvergetelijke New York Pizza Cruise. Ontspan terwijl je door de betoverende grachten vaart en iconische monumenten passeert tijdens deze 75 minuten durende rondvaart door het centrum van de stad. Bewonder de pittoreske grachten, historische bruggen en charmante grachtenpanden en geniet van het karakter van Amsterdam.

Ontdek Amsterdam terwijl je pizza eet

Amsterdam heeft meer dan 100 kilometer aan waterwegen, die door buurten als de Pijp, de Wallen en de Jordaan lopen. Elke buurt heeft zijn eigen unieke charme en biedt een kijkje in de rijke geschiedenis en cultuur van deze bruisende stad. Ga met ons mee op een rondvaart met diner door de grachten en mis dit heerlijke Amsterdamse avontuur niet! Leg alle mooie momenten vast met je camera terwijl je relaxed en geniet van je New York Pizza, tijdens deze schilderachtige rondvaart door Amsterdam.

Een rondvaart met diner, familie en vrienden

Of je de stad nu verkent met vrienden, familie of je geliefde, een rondvaart met diner in Amsterdam is altijd een goed idee! Combineer het plezier van dineren met het betoverende uitzicht op de historische grachtengordel van Amsterdam. Geniet van de warmte van goed gezelschap, heerlijke pizza en de betoverende ambiance van de geweldige hoofdstad.

Ga met ons mee op een rondvaart met diner in Amsterdam

Bereid je voor op een avond vol bezienswaardigheden, want bij zonsondergang verandert Amsterdam in een magische stad. Deze gouden 75 minuten bieden een uniek perspectief op de bezienswaardigheden van de stad, de zon brengt een warme gloed over de grachten en zorgt voor een onvergetelijke avond. Geniet van de beste pizza met een typisch Nederlands Heineken biertje, wijn of frisdrank terwijl je door het hart van Amsterdam vaart.

Het menu van de New York Pizza Cruise

Voordat je aan boord gaat, kun je kiezen uit een selectie van heerlijke pizza’s die tijdens de rondvaart worden geserveerd. Onderweg maken we een stop bij de kade om de pizza’s aan boord te brengen, zodat ze warm en rechtstreeks uit de oven op je bord belanden! De New York Pizza Cruise laat niets te wensen over: een Heineken biertje, wijn, frisdrank en een heerlijk dessert – een heerlijk Cookie Dough Chocolate Chip ijsje.

New York Pizza opties

Geniet van een culinaire reis met onze rondvaart met diner in Amsterdam, met een gevarieerd pizza menu van New York Pizza:

  • Pizza Margherita
  • Pizza Pepperoni
  • Pizza Hawaii
  • Pizza Chilli Chicken
  • Pizza Californian Veggie
  • Kinderpizza Margarita (20 cm)

Ontdek de betoverende grachten en iconische bezienswaardigheden van Amsterdam tijdens de 75 minuten durende New York Pizza Cruise. Geniet van de bijzondere ervaring van het varen door het hart van de stad terwijl je een heerlijke pizza eet.

Boek nu je rondvaart met diner!

Mis niets van deze gezellige diner rondvaart langs de verlichte Amsterdamse waterwegen. Reserveer nu je tickets voor een avond vol heerlijk eten, een prachtig uitzicht en een onvergetelijke herinnering met vrienden en familie!

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 14 - 99
EUR 37.50

Pizza Pepperoni
EUR 0.00
Pizza Margherita (vegetarian)
EUR 0.00
Pizza Hawaii
EUR 0.00
Pizza Chilli Chicken
EUR 0.00
Pizza California Veggie (vegetarian)
EUR 0.00
Vegan Pizza Margherita (vegan cheese)
EUR 0.00
Child
Aged 4 - 13
EUR 23.50
Child - Pizza Margherita 20 cm
EUR 0.00