New York Pizza Cruise

Vanaf
€ 34,50
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Deze rondvaart wordt uitgevoerd door Lovers Canal Cruises
Vertreklocatie
Prins Hendrikkade 25, 1012 TM Amsterdam
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit

Belangrijke informatie

New York Pizza op een rondvaartboot

Geniet van je spectaculaire trip naar Amsterdam en maak je ervaring compleet met een fantastische New York Pizza Rondvaart Amsterdam! Verken de bruisende stad Amsterdam vanuit een ander perspectief en ontspan als je vaart door de prachtige grachten en langs iconische bezienswaardigheden. Dit ticket biedt een ruim een uur durende rondvaart langs de beroemde bezienswaardigheden van het centrum.

Ontdek het beste van Amsterdam vanaf het water

Maak jouw rondvaart nog onvergetelijker door te kiezen voor de speciale Pizza Boot Amsterdam. Stap met vrienden, familie of die ene speciale persoon aan boord voor een unieke beleving: geniet van de originele New York Pizza terwijl je door de Amsterdamse grachtengordel vaart.

Door alle buurten van de stad loopt meer dan 100 kilometer aan waterwegen. De meest bekende wijken zijn ‘de Pijp’, ‘de Wallen’ en ‘de Jordaan’. Hier vind je de mooie grachten, historische bruggen en pittoreske koopmanshuizen die de stad zijn charmante en iconische karakter geven. Stap op een rondvaartboot en mis dit leuke Amsterdamse avontuur niet. Vergeet niet om je camera mee te nemen terwijl je achterover leunt en ontspant met je New York Pizza tijdens deze geweldige grachten boottocht door Amsterdam.

Altijd een goed idee

Met wie je ook de stad aan het verkennen bent, deze Pizza Cruise Amsterdam is altijd een goed idee! Het is namelijk de perfecte combinatie van uit eten gaan én de historische grachtengordel bewonderen.

Vergezel ons op deze avondrondvaart door de stad. Bereid je voor op een avond vol bezienswaardigheden terwijl de avond valt – wat ons betreft de mooiste tijd om Amsterdam in een geheel nieuw licht te zien. Want het gouden uur verandert de hoofdstad in iets magisch! Ondertussen geniet jij van de lekkerste pizza met Heineken bier, wijn of frisdrank.

Het menu

Voordat je bij ons aan boord stapt, kies je een van de overheerlijke pizza’s die aan boord geserveerd worden. Eenmaal onderweg, stoppen we bij de kade waar de pizza’s aan boord worden gebracht, zodat ze direct uit de oven en warm op je bord komen!

Op de New York Pizza Cruise zal het je aan niets ontbreken: de vaartocht is namelijk inclusief Heineken bier, wijn en frisdranken en uiteraard is het dessert inbegrepen. Het pizzadiner sluiten we namelijk af met een overheerlijk Cookie Dough Chocolate Chip ijsje.

Pizza keuzemenu

  • Pizza Margherita
  • Pizza Pepperoni
  • Pizza Hawaii
  • Pizza Chilli Chicken
  • Pizza Californian Veggie
  • Kinderpizza Margarita (20 cm)

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 14 - 99
EUR 34.50

Pizza Pepperoni
EUR 0.00
Pizza Margherita (vegetarian)
EUR 0.00
Pizza Hawaii
EUR 0.00
Pizza Chilli Chicken
EUR 0.00
Pizza California Veggie (vegetarian)
EUR 0.00
Vegan Pizza Margherita (vegan cheese)
EUR 0.00
Child
Aged 4 - 13
EUR 20.00
Child - Pizza Margherita 20 cm
EUR 0.00