E-scooter huur in Volendam

Over deze tour
 • 1 dag
Vanaf
€ 59,-
per persoon
Boek nu
Tijdelijk niet beschikbaar

Over activiteit

Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Rent & Event Volendam
Haven 45, Volendam
Zorg dat je 10 minuten voor vertrektijd aanwezig bent
Ben je later aanwezig dan het geboekte tijdstip? Dan wordt dit in mindering gebracht op de totale tijd.

Belangrijke informatie

Nadat je je elektrische scooter aan de haven van Volendam hebt opgehaald, kun je beginnen aan de rit. De elektrische scooters van Rent & Event brengen je met snelheden tot vijfentwintig kilometer per uur, zonder te trappen, naar alle bezienswaardigheden in de omgeving. Je kunt zelf bepalen welke route je wilt rijden. Van Volendam naar Edam? Dat kan. Of wil je toch liever van Volendam via Monnickendam naar Marken? Ook dat is geen probleem. Voor mensen met een rijbewijs geldt: opstappen en wegrijden!

Onderweg geniet je van o.a. een windmolen, de grazende dieren en Hollandse polderlandschap. Vanuit Volendam kun je zelf bepalen welke route je gaat rijden op jouw E-scooter. Binnen een uur kun je Edam bezoeken. Een pittoreske plek die alle mogelijkheden biedt om jouw dag bijzonder te maken. De rijke historie van dit oude handelsstadje is in een modern jasje gestoken en maakt de sfeer uniek. Edam staat bekend om de smalle grachten, knusse huisjes en winkeltjes. Daarnaast staat Edam bekend om haar beroemde Kaasmarkt. Hier kunnen bezoekers verschillende soorten kaas proeven en kopen, de perfecte souvenir.

Kies je voor het mooie, oude stadje Monnickendam? Rijd langs de dijk en kom onderweg diverse kaasboerderijen tegen. Wanneer je loopt of rijdt door het oude centrum van Monnickendam voelt het alsof je terug in de tijd gaat. Ook de oude haven is zeker een bezoekje waar. Hier kun je genieten van een heerlijk hapje of drankje.

Wanneer je meer tijd hebt adviseren wij de tour vanaf Volendam naar Monnickendam en/of van Monnickendam naar Marken te maken. Marken is een geweldig oud dorpje met prachtige bruggetjes, smalle grachten en traditionele houten huisjes. Een bezoekje aan vuurtoren Het Paard van Marken mag écht niet ontbreken. Vanuit Marken stap je op de Volendam Marken Express, terug naar Volendam. De boot pakken vanuit Volendam naar Marken is ook een optie. De boot vertrekt iedere 30 minuten en voor een klein bedrag is het mogelijk om je E-scooter mee aan boord te nemen. Vanaf de afstapplaats in Volendam sta je binnen twee minuten weer bij Rent & Event voor de deur.

Andere dorpen en steden die je kunt bezoeken zijn Purmerend, Uitdam, Broek in Waterland, Zuiderwoude, Overleeg en Zaandam.

Het huren van een E-scooter is het perfecte dagje uit met vrienden en familie. Niet voor niets krijgen we vaak te horen dat toeren op deze e-scooters het hoogtepunt van de dag is geweest. Heb je nog geen rijbewijs? Cruise dan op hetzelfde tempo mee op de e-fatbike!

Wat is inbegrepen: 

 • E-scooter verhuur
 • GPS programma om jouw unieke route te bepalen op jouw smartphone
 • Een plattegrond van de omgeving met diverse aanbevelingen

Wat is niet inbegrepen: 

 • Maaltijden en drankjes
 • Een guide

Annuleringsbeleid

 • Annuleer tot 24 uur vooraf voor een volledige terugbetaling
 • Gratis annulering bij slecht weerconditie (veel regen, te harde wind, sneeuw en vorst)

Belangrijk om te weten

 • Het rijden op een E-scooter is alleen toegestaan wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs. Dit document moet altijd getoond worden bij het huren van een E-scooter.
 • Niet in het bezig van een rijbewijs? Cruise dan op hetzelfde tempo mee op een E-fatbike. Bij het huren van een E-scooter wordt er een borg van €50,- gevraagd, wat geretourneerd wordt wanneer de (onbeschadigde) E-scooter wordt teruggebracht.
 • Het is niet toegestaan om onder invloed van alcohol / drugs te rijden.
 • Met de E-scooter moet ten alle tijden op het fietspad gereden worden. Het is niet toegestaan om op de autoweg te rijden.
 • Houd altijd rekening met andere weggebruikers. Het is niet toegestaan om de claxon onnodig te gebruiken. Rijd altijd langzaam bij het inhalen van voetgangers en (brom)fietsers en zorg voor voldoende ruimte voor andere weggebruikers.
 • Met een volle accu kan ongebeer 30-50 km gereden worden.