Coronaproof varen Amsterdam

Het zijn vreemde tijden, waarin we erg veel aanpassingen moeten maken. Maar dat betekent niet dat je hele dagen thuis moet blijven zitten! In de anderhalvemetersamenleving kun je nog steeds heel wat leuks doen, ook in onze prachtige hoofdstad. Tijdens een mooie dag kun je bijvoorbeeld Amsterdam vanop het water bekijken – uiteraard volgens de regelgeving! Bij Amsterdam Canal Cruises volgen we de richtlijnen van het RIVM volledig, waardoor jij coronaproof kunt varen.

Zoek je een leuk corona vrij uitje? Dan ben je aan het juiste adres bij Amsterdam Canal Cruises. Wij hebben onze normale rondvaarten aangepast aan de corona richtlijnen; zo varen we bijvoorbeeld met een kleinere bezetting. Lees op deze pagina alles over coronaproof varen in Amsterdam!

Coronaproof varen in Amsterdam bij Amsterdam Canal Cruises:

  • We varen met een kleinere bezetting op al onze boten.
  • We hebben overal desinfectie dispensers; als gast ben je verplicht je handen te ontsmetten voor je het kassahuis en de boot instapt.
  • Er wordt anderhalve meter afstand gehouden tussen groepen.
  • Om drukte aan onze kassa’s te voorkomen, vragen we om zo veel mogelijk tickets vooraf online te boeken.
  • Onze boten worden extra vaak schoongemaakt.
  • Het achterdek van de boten is gesloten.

Onze corona proof rondvaarten

Wil je een rondvaart door Amsterdam boeken om de Amsterdamse grachten te bezichtigen? Dat kan nog steeds! Om het corona virus geen kans te geven, zorgen we ervoor dat er altijd anderhalve meter afstand wordt gehouden in onze boten. Zo zie je de grachten van Amsterdam en alle bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis, op een ‘coronaproof’ manier.

Onze grote rondvaartboten:

Qua boottochten in Amsterdam, kun je kiezen voor één van onze grote rondvaartboten. Onze grote rondvaartboten varen met een kleinere bezetting, zo mogen er maar twee personen aan een tafel zitten, tenzij je met je volledige huishouden op stap bent. Er zijn bovendien vaste wandelroutes bij de kassa’s en bij het in-en uitstappen zodat iedereen afstand van elkaar kan houden. Het is bovendien niet toegestaan om rond te lopen tijdens de rondvaart. Het achterdek van onze grote rondvaartboten is ook gesloten.

Boek nu onze rondvaarten:

Onze open sloep

Naast grote rondvaartboten, kun je op dagen waarbij het weer het toelaat, een rondvaart op onze open sloep boeken. Zo ontdek je Amsterdam in de open lucht – héérlijk als het zonnig is! Ook onze open sloep heeft uiteraard een kleinere bezetting.

Boek nu onze rondvaart met open sloep!

Regels voor reizigers

Wil je één van onze rondvaarten boeken? Boek dan liefst je rondvaart online. Zo ontstaan er geen rijen aan onze kassahuizen. Houd tijdens het wachten bij de aanmeerplek van onze boten anderhalve meter afstand van andere mensen. Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog.

Blijf thuis bij koorts of verkoudheidsklachten. Zo zorgen we er allemaal samen voor dat coronaproof varen mogelijk blijft.