Amsterdam Light Festival rondvaart

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Gezinsvriendelijk
  • Rolstoeltoegankelijk
Vanaf
€ 26,50
per persoon
Boek nu
Niet beschikbaar

Over activiteit

Rolstoeltoegankelijk
Meer informatie over het boekingsproces voor onze rolstoeltoegankelijke boten vind je in de beschrijving hieronder
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Officiële Amsterdam Light Festival audioverhaal
Nederlands en Engels
Vertreklocatie
Stadhouderskade 501, 1071 ZD Amsterdam (tegenover Hard Rock Cafe)

Belangrijke informatie

Als de avond valt, en de lantaarns rond de grachten en de lampjes van de bruggen oplichten, ziet Amsterdam er absoluut magisch uit. En in de wintermaanden strijkt het Amsterdam Light Festival dan nog eens neer in de stad, wat voor extra magie zorgt! Tijdens de donkere maanden lichten de grachten op met de mooiste lichtkunstwerken van internationale kunstenaars. Deze kunstwerken kun je van dichtbij bewonderen tijdens onze Amsterdam Light Festival rondvaart!

Spot de kunstwerken van Editie 12 tijdens de Amsterdam Light Festival rondvaart

Deze winter vindt Editie 12 plaats met als thema: LOADING…Revealing Art, AI and Tech. Beleef de vele lichtkunstwerken vanaf het water en dompel je onder in de snelle ontwikkelingen van AI en technologie. We kunnen al een tipje van de sluier oplichten: de kunstwerken zijn de moeite waard! Boek dus nu jouw tickets voor onze Amsterdam Light Festival rondvaart.

Let op; sommige foto’s tonen kunstwerken van eerdere edities. Dit jaar zijn er nieuwe lichtkunstwerken te zien. 

Een fijne, overdekte en verwarmde Amsterdam Light Festival rondvaart

Tijdens deze rondvaart van 90 minuten vaar je mee op een overdekte en verwarmde rondvaartboot. Wel zo fijn – de Nederlandse winter kan wel eens guur zijn! Tijdens de Amsterdam Light Festival rondvaart krijg je bovendien de optie om te luisteren naar het officiële Amsterdam Light Festival audioverhaal (te beluisteren in Nederlands en Engels).

Praktische informatie over de Amsterdam Light Festival rondvaart

Audio guide
Tijdens de Amsterdam Light Festival rondvaart kun je luisteren naar het officiële audioverhaal in Nederlands of Engels.

Vertrektijden
De Amsterdam Light Festival rondvaart vaart dagelijks tijdens de periode van het Lichtfestival (30 november 2023 t/m 21 januari 2024).

Let op: op de eerste kerstdag (25 december) en oudejaarsdag (31 december) zijn er geen Amsterdam Light Festival vaarten.

Vertrekpunt
De rondvaart vertrekt vanaf de Blue Boat steiger aan de Stadhouderskade 501, tegenover Hard Rock Cafe.

Rolstoeltoegankelijkheid
Blue Boat is de enige aanbieder van rondvaarten in Amsterdam met rolstoeltoegankelijke boten. Omdat niet al onze boten rolstoeltoegankelijk zijn, is het belangrijk om vooraf een reservering te maken. Selecteer een van de volgende tijdsloten om mee te varen met een boot die rolstoeltoegankelijk is: 19:00 of 21:00 uur. Geef vervolgens tijdens het boekingsproces via het veld ‘note’ door dat er een rolstoel in het gezelschap bevindt of neem contact op met onze reserveringsafdeling om dit door te geven. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur via 020 – 676 0302 of per mail via tickets@amsterdamcanalcruises.nl.