Amsterdam Light Festival rondvaart

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Gezinsvriendelijk
  • Rolstoeltoegankelijk
Vanaf
€ 26,50
per persoon
Boek nu
Niet beschikbaar

Over activiteit

Rolstoeltoegankelijk
Meer informatie over het boekingsproces voor onze rolstoeltoegankelijke boten vind je in de beschrijving hieronder
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Officiële Amsterdam Light Festival audioverhaal
Nederlands en Engels

Belangrijke informatie

Als de avond valt, en de lantaarns rond de grachten en de lampjes van de bruggen oplichten, ziet Amsterdam er absoluut magisch uit. En in de wintermaanden strijkt het Amsterdam Light Festival dan nog eens neer in de stad, wat voor extra magie zorgt! Tijdens de donkere maanden lichten de grachten op met de mooiste lichtkunstwerken van internationale kunstenaars. Deze kunstwerken kun je van dichtbij bewonderen tijdens onze Amsterdam Light Festival rondvaart!

Spot de kunstwerken van Editie 10 tijdens de Amsterdam Light Festival rondvaart

Deze winter gaat Editie 10 door, een jubileumeditie waarbij Amsterdammers konden stemmen op hun favoriete lichtkunstwerken uit de voorbije edities. Tijdens onze Amsterdam Light Festival rondvaart zie je dus enkel de populairste en meest spectaculaire lichtkunstwerken van de voorbije jaren. We kunnen al een tipje van de sluier oplichten: ze zijn de moeite waard! Boek dus nu jouw tickets voor onze Amsterdam Light Festival rondvaart.

Een fijne, overdekte en verwarmde Amsterdam Light Festival rondvaart

Tijdens deze rondvaart van 90 minuten vaar je mee op een overdekte en verwarmde rondvaartboot. Wel zo fijn – de Nederlandse winter kan wel eens guur zijn! Tijdens de Amsterdam Light Festival rondvaart krijg je bovendien de optie om te luisteren naar het officiële Amsterdam Light Festival audioverhaal (te beluisteren in Nederlands en Engels).

Heb je een dikke muts en hoeft zo’n verwarmde boot voor jou niet? Dan raden we onze Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart aan. De open sloep met een maximale capaciteit van 25 personen kan nóg wat dichter bij de kunstwerken varen en de schipper geeft tijdens de rondvaart uitleg over de kunstwerken.

Welke van onze twee Amsterdam Light Festival rondvaarten past bij jou?

Praktische informatie over de Amsterdam Light Festival rondvaart

Audio guide
Tijdens de Amsterdam Light Festival rondvaart kun je luisteren naar het officiële audioverhaal in Nederlands of Engels.

Vertrektijden
De Amsterdam Light Festival rondvaart vaart dagelijks tijdens de periode van het Lichtfestival (2 december t/m 23 januari 2022).

De Amsterdam Light Festival cruises varen elk half uur uit. De eerste afvaart is om 18.30 uur. Zondag t/m woensdag is de laatste afvaart om 20.00 uur, donderdag t/m zaterdag varen we tot 21.00 uur.

Tijdens de kerstvakantie (25 december 2021 t/m 9 januari 2022) worden er extra vroege afvaarten aangeboden. Op eerste kerstdag zijn er geen rondvaarten.

Vertrekpunt
De rondvaart vertrekt vanaf de Blue Boat steiger aan de Stadhouderskade 550, tegenover de Heineken Experience.

Rolstoeltoegankelijkheid
Blue boat heeft enkele rolstoeltoegankelijke boten. Als er zich een persoon in een rolstoel in het gezelschap bevindt, vragen we je om even contact op te nemen met de reserveringsafdeling. Zij zorgt er dan voor dat er een rolstoeltoegankelijke boot wordt ingezet voor je Amsterdam Light Festival rondvaart. De reserveringsafdeling is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur via 020 – 676 0302 of per mail via tickets@amsterdamcanalcruises.nl.

De Amsterdam Light Festival rondvaart met kinderen
Zijn er kinderen in het gezelschap? Die krijgen een leuk verrassingspakket bij hun Amsterdam Light Festival Kids ticket.

COVID-19 update

Let op: graag verzoeken wij onze bezoekers om tickets vooraf online te reserveren, zodat we drukte bij de kassa’s kunnen voorkomen. Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht.

Bestel je kaarten

Something went wrong.