Halve dag trip Keukenhof en rondvaart

Over deze tour
 • 5,5 uur
 • Gezinsvriendelijk
 • Live gids
Vanaf
€ 72,50
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
Een geprinte voucher is niet vereist
Informatieve, vriendelijke en professionele live gids
Nederlands, Engels, Duits en Spaans
Ophalen vanaf een aangewezen ontmoetingspunt in Amsterdam
This is Holland, Overhoeksplein 51, tegenover het centraal station. Met de gratis pont (Buiksloterweg) ben je binnen vijf minuten op het ontmoetingspunt.
Comfortabele wandelschoenen worden aanbevolen
Je zult ook een stukje wandelen

Belangrijke informatie

Verken het bekendste tulpenpark van Nederland; Keukenhof en zie het adembenemende uitzicht op de bloemenvelden.

Vanuit Amsterdam brengt een rit van 45 minuten je naar het beroemdste tulpenpark van Nederland; Keukenhof. Voordat we genieten van een oriëntatietour door het park, krijg je een adembenemende uitzicht op de bloemenvelden. Daarna kun je de tuinen op je eigen gemak verkennen. Maar voordat je dat doet, onthult de gids het unieke karakter van het park en geeft hij je enkele insider-tips over: de restaurants, winkels, attracties en activiteiten die je in de Keukenhof kunt vinden.

Sluit je dag af met een 75-minuten durende rondvaart door de beroemde grachten van Amsterdam.

Lange beschrijving

Na een korte rit van Amsterdam naar het bloembollengebied rond Lisse, beginnen we de tour door een mooie rit in dit gebied te maken. Afhankelijk van het seizoen zie je een landschap met kleurrijke bollenvelden in bijna elke denkbare kleur.

Daarna gaan we verder naar het echte hoogtepunt van deze tour: de Keukenhof tuinen. Ooit een moestuin vol groenten en kruiden, nu de grootste bloementuin ter wereld , met ongeveer 800.000 bezoekers per jaar. Deze rondleiding brengt je langs 15 kilometer aan paden en 32 hectare aan tuinen, waar jaarlijks miljoenen bollen worden geplant. Tulpen, hyacinten, narcissen en andere voorjaarsbollen in verschillende levendige kleuren bedekken het terrein. Wandel door de Engelse landschapstuin, de Japanse landtuin en de historische tuin. Bewonder de bloemsculptuur, gebaseerd op een jaarthema.

Vergeet niet je camera mee te nemen – dit is een ervaring die je niet snel wilt vergeten!

Let op: tulpen en andere bolbloemen zijn natuurproducten en hoewel de Keukenhof over geavanceerde teeltmethoden beschikt, is het verloop van de natuur vooral afhankelijk van het weer. Daarom kan niet worden gegarandeerd hoeveel bloemen en bloemenvelden je tijdens jouw tour kunt bezoeken en zien.

Terug in Amsterdam geeft je gids je een voucher voor een City Canal Cruise. Deze voucher kan worden ingewisseld bij Blue Boat Company-Gray Line Amsterdam. De voucher voor je City Canal Cruise is een zogenaamd ‘open ticket’. Dit betekent dat er geen tijdslot is toegewezen en je aan boord kunt stappen van de eerstvolgende beschikbare boot. Er zijn twee afvaartlocaties:

 • Stadhouderskade 501, tegenover Hard Rock Cafe. Neem tram 1, 2, 5, 11 of 12 and stap uit bij Leidseplein. Vanaf daar is het 2 minuten lopen naar de steiger.
 • Stadhouderskade 550, tegenover Heineken Experience. Neem tram 2, 5 of 12 en stap uit bij Rijksmuseum. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar de steiger. Je kunt ook metro 52 nemen en dan uitstappen bij Vijzelgracht. Vanaf daar is het 2 minuten lopen naar de steiger.

Reisplan

 • Vertrek vanuit Amsterdam
 • 45 minuten rijden naar de bestemming
 • Een mooie rit naar het bloembollengebied van Lisse
 • Loop samen met je gids door de bloemenmozaïeken in Keukenhof
 • Ontdek de Keukenhof tijdens de vrije tijd
 • Rijd in circa 45 minuten terug naar Amsterdam

Inclusief

 • Alle belastingen, toeslagen en administratieve kosten
 • Vervoer per bus met air-conditioning
 • Live gids aan boord
 • City Canal Cruise bij Blue Boat Company

Exclusief

 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken

Vertrekdetails

This is Holland, Overhoeksplein 51, tegenover het centraal station. Hoe je hier komt: er vaart 24/7 een gratis pendelboot naar Buiksloterweg vanaf Amsterdam Centraal Station een gratis pendelboot naar Buisloterweg. De reistijd is drie minuten. Stap in via de twee middelste pontons. Na het uitstappen, links afslaan. Het is twee minuten lopen naar This is Holland.

Zorg ervoor dat je ruim op tijd bij het startpunt bent. Wegens de verkeersregels in Amsterdam mogen onze bussen niet voor een lange tijd stil staan bij de ontmoetingspunten.

Bestel je kaarten

Something went wrong.