Amsterdam Icebar

Over deze tour
  • 18+
  • 45 minuten
Vanaf
€ 24,50
per persoon
Boek nu

Over activiteit

18+
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
Een geprinte voucher is niet vereist
Amsterdam Icebar
Amstel 194, 196, 1017 AG Amsterdam

Belangrijke informatie

De Amsterdam Icebar is een van de coolste plekken in de stad (letterlijk) en staat zeker in de top 10 van dingen om te doen in Amsterdam. Deze geweldige bar wordt op een constante temperatuur van -10 graden Celsius gehouden en alles is er gemaakt van ijs.

Laat je verrassen door dit opmerkelijke staaltje ingenieurskunst en geniet van deze unieke bar terwijl je nipt aan je favoriete drankjes uit ijsglazen en meer te weten komt over de verkenning van het Noordpoolgebied door Willem Barentsz.

Wat kun je verwachten van een bezoek aan de Amsterdam Icebar?

De bar bestaat uit twee delen: een ‘warme’ bar en de ijsbar zelf, die zich aan de achterkant bevindt. Wanneer je de Amsterdam Icebar binnengaat, ontvang je drie gratis tokens, twee zilveren en één gouden. De gouden token kun je inwisselen in de warme bar en de zilveren tokens in de ijsbar.

In de warme bar bieden ze een ruime keuze aan alcoholische en niet-alcoholische drankjes. Je kunt je token gebruiken voor een biertje, glas wijn, cocktail, shotje, frisdrank of een warme drank. Terwijl je van je drankje geniet, word je voorgesteld aan Willem Barentz, een van de bekendste Nederlandse ontdekkingsreizigers uit de 16de eeuw, die je uitnodigt hem te vergezellen op zijn reis om de Noordoostpassage naar Indië te vinden.

Daarna krijg je passende kleding voor de reis naar de Noordpool en kun je de Icebar in waar alles, van de meubels tot de muren en de kunst, helemaal van ijs gemaakt is. De ijsbar stelt het eiland Nova Zembla voor, waar Barentsz en zijn bemanning bijna een jaar lang gestrand waren. Aan de bar kun je met je twee zilveren tokens bier, shotjes of jus d’orange bestellen, natuurlijk geserveerd in glazen van ijs!

Koop nu je Xtracold Icebar Amsterdam tickets

Ben je klaar om je aan te sluiten bij de crew van Barentsz en een unieke ervaring te beleven? Koop dan vandaag nog je Amsterdam Icebar tickets en ontdek een van de meest geweldige attracties in Amsterdam.

Inclusief

• 3 gratis drankjes (alcoholisch of non-alcoholisch)
• Kleding om je warm te houden tijdens de ijzige ervaring

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 18 +
EUR 24.50