BODY WORLDS Amsterdam

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gezinsvriendelijk
Vanaf
€ 22,50
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
Een geprinte voucher is niet vereist
BODY WORLDS Amsterdam
Damrak 66, 1012 LM Amsterdam

Belangrijke informatie

BODY WORLDS: The Happiness Project

BODY WORLDS Amsterdam neemt je mee op een fascinerende reis door het menselijk lichaam. De tentoonstelling toont echte menselijke lichamen die zijn geplastineerd, waardoor je een uniek kijkje krijgt in onze anatomie en hoe ons lichaam werkt.

Deze originele attractie heeft internationaal succes over de hele wereld genoten, met rondreizende exposities in meer dan 100 steden in Europa, Amerika, Afrika en Azië. Het heeft meer dan 47 miljoen bezoekers getrokken sinds het begin in 1995. Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring? Breng dan een bezoek aan de permanente BODY WORLDS expositie in Amsterdam.

Het draait om de binnenkant

De BODY WORLDS Amsterdam tentoonstellingen hebben aanzienlijke veranderingen ondergaan door de jaren heen. Van de gevolgen van gezondheid, sport en voeding tot de anatomie van dieren, BODY WORLDS Amsterdam heeft zich keer op keer opnieuw uitgevonden, en leert mensen steeds nieuwe dingen door onder de huid te kijken.

De tentoonstellingen zijn de creatie van Dr. Gunther von Hagens, die het proces van plastinatie uitvond aan de Universiteit van Heidelberg in 1977. De originele tentoonstellingen zijn het onderwerp van imitatie door talloze copycats, maar ze blijven ongeëvenaard in termen van kwaliteit en innovatie.

Het huidige thema in Amsterdam is het Happiness Project en richt zich op de effecten van geluk op ons welzijn. Deze tentoonstelling bestaat uit meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen, die je een beter inzicht geven in hoe onze stemming onze gezondheid kan beïnvloeden en andersom.

Boek jouw BODY WORLDS Amsterdam tickets hier!

Ontdek de geheimen van het menselijk lichaam en leer hoe het functioneert vanuit een uniek perspectief. BODY WORLDS Amsterdam is een essentiële educatieve attractie en een onvergetelijke ervaring. De tentoonstelling is op loopafstand van het Centraal Station, aan het Damrak.

Boek je tickets voor BODY WORLDS Amsterdam hier om het menselijk lichaam te zien zoals nooit te voren. Je bezoek is inclusief een gratis InBody scan, waarmee je voor je eigen lichaam kunt zien of het in balans en gezond is.

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 18 +
EUR 22.50
Child
Aged 6 - 17
EUR 13.50