This is Holland

Over deze tour
  • 60 minuten
Vanaf
€ 23,-
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
Een geprinte voucher is niet vereist
THIS IS HOLLAND
Overhoeksplein 51, 1031 KS Amsterdam
THIS IS HOLLAND is toegankelijk voor personen in een rolstoel of rollator.
Een randvoorwaarde om de vlucht te kunnen ervaren, is dat je zelfstandig of met hulp van je metgezel plaats kunt nemen in de stoelen van de Flight Experience.
De gesproken shows zijn in het Nederlands en Engels te beleven
Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot ondertiteling in het Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Japans en Chinees (alleen op aanvraag).

Belangrijke informatie

Altijd al gedroomd om over Nederland te vliegen? Nu kan het!

Ervaar een spectaculaire 5D Flight Experience over vele must-sees van Nederland! Voel je voor even een vogel en bewonder vanuit de lucht de beroemde Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee, de Veluwe en meer. Écht een adembenemende belevenis voor jong en oud!

Waanzinnige special effects – zoals wind, nevel en geur – prikkelen al jouw zintuigen en hierdoor lijkt het alsof je écht door de wolken vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert. Laat je verrassen door de schoonheid van Nederland en het gevoel van vliegen. De totale Experience duurt gemiddeld 1 uur en bestaat uit 4 onderdelen, met als hoogtepunt de 5D Flight Experience van 9 minuten.

Ben jij klaar voor een avontuur dat je nooit meer zal vergeten? Ga er dan maar voor zitten… Riemen vast… En vliegen maar!

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 13 - 99
EUR 23.00
Child
Aged 4 - 12
EUR 19.00