Happy Holidays Evening Cruise

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gezinsvriendelijk
Vanaf
€ 25,-
per persoon
Boek nu
Evening Cruise

Over activiteit

Rolstoeltoegankelijk
Let op: gasten dienen zich minimaal 15 minuten voor vertrek te melden bij de kassa. Onze rolstoeltoegankelijke boten vertrekken alleen vanaf onze steiger tegenover Hard Rock Cafe. Meer informatie over het boekingsproces voor onze rolstoeltoegankelijke boten vind je in de beschrijving hieronder.
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken.
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit.
Audio guide in 6 talen
Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.
Vertreklocatie
Stadhouderskade 550, (tegenover Heineken Experience)

Belangrijke informatie

Happy Holidays Evening Cruise: Onze feestelijke avondrondvaart

Ervaar de feestelijke magie van Amsterdam tijdens de Happy Holidays Evening Cruise. Deze 90-minuten durende rondvaart neemt je mee door de prachtig verlichte grachten van Amsterdam en biedt een unieke manier om de feestdagen te vieren. Geniet van de historische pracht van de stad, gecombineerd met een speciaal audioverhaal dat beschikbaar is in zes talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

Wat kun je verwachten van de Happy Holidays Evening Cruise?

Zodra je aan boord stapt van onze sfeervol boot, word je verwelkomd door de warme sfeer van de feestdagen. Terwijl je rustig door de iconische grachten van Amsterdam vaart, kun je genieten van een glas Glühwein, een traditionele warme gekruide wijn, of een heerlijke warme chocolademelk met slagroom. Beide drankjes worden geserveerd met een stukje boterkoek, een traditionele Nederlandse lekkernij die perfect past bij de feestdagen.

Een uniek audioverhaal in zes talen

Tijdens de Happy Holidays Evening Cruise beleef je een modern maar traditioneel kerstverhaal via een audiotour, beschikbaar in zes talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans. Dit verhaal neemt je mee op een reis door de essentie van de feestdagen en brengt de warme gevoelens van familie, liefde en tradities tot leven. Het is een eigentijdse vertelling met nostalgische elementen die je vult met vreugde en een gevoel van verbondenheid. De audiotour maakt de rondvaart niet alleen een feestelijke ervaring, maar biedt ook waardevolle historische en culturele inzichten over de stad.

Feestelijke ambiance en betoverende uitzichten

Amsterdam’s UNESCO Werelderfgoed grachten zijn tijdens de feestdagen spectaculair verlicht, en de reflecties van de lichtjes op het water creëren een adembenemend tafereel. Terwijl de boot langs de historische bruggen en gebouwen glijdt, geniet je van een sprookjesachtige sfeer die je nergens anders kunt vinden. Of je nu de stad voor het eerst bezoekt of hier al jaren woont, deze cruise biedt een unieke en onvergetelijke manier om Amsterdam te ervaren tijdens de mooiste tijd van het jaar.

Rolstoeltoegankelijkheid

De Happy Holidays Evening Cruise is rolstoeltoegankelijk, met speciale afvaarten om 19:00 en 21:00 uur. We kunnen maximaal drie rolstoelen per boot accommoderen, dus zorg ervoor dat je van tevoren reserveert. Na het boeken kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling via +31 20 679 1370 of per e-mail via tickets@amsterdamcanalcruises.nl om je rolstoeltoegankelijke zitplaats te bevestigen.

Tickets boeken voor de Happy Holidays Evening Cruise

Het boeken van je tickets gaat eenvoudig en snel via onze website. Kies je gewenste datum en tijdslot en ontvang je tickets direct per e-mail. Printen is niet nodig; je kunt de tickets eenvoudig laten zien op je telefoon bij het instappen. We raden aan om vooraf online te boeken om verzekerd te zijn van een plek en wachttijden te vermijden.

Vertreklocatie en bereikbaarheid

Onze Happy Holidays Evening Cruise vertrekt vanaf de steiger aan Stadhouderskade 550, recht tegenover de Heineken Experience. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Neem tram 2 of 12 en stap uit bij het Rijksmuseum, vanaf waar het slechts vijf minuten lopen is naar de aanlegsteiger. Of neem metro 52 en stap uit bij halte Vijzelgracht, op slechts twee minuten loopafstand.

Wat is inbegrepen bij de Happy Holidays Evening Cruise?

Tijdens deze 90-minuten durende rondvaart door de feestelijk verlichte grachten van Amsterdam geniet je van een gratis glas Glühwein of warme chocolademelk, geserveerd met een stukje boterkoek. De audiotour, beschikbaar in zes talen, verrijkt je ervaring met fascinerende verhalen over de stad en haar geschiedenis. Om het milieu te helpen, verzoeken we je vriendelijk om, indien mogelijk, je eigen oordopjes of koptelefoon mee te nemen

Annuleringsbeleid

Je kunt je tickets tot 24 uur voor vertrek annuleren. Annuleringen binnen 24 uur zijn helaas niet mogelijk. Om je tijdslot te wijzigen, neem je contact op met onze reserveringsafdeling via +31 20 679 1370.

Beleef de magie van Amsterdam tijdens de feestdagen met de Happy Holidays Evening Cruise en creëer onvergetelijke herinneringen in het hart van de stad.

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 12 - 99
EUR 24.50
City tax 2024
EUR 2.50
Snackbox 2024
EUR 10.00
Wine & Cheese Box
EUR 15.00
Child
Aged 5 - 11
EUR 24.50
City tax 2024
EUR 2.50
Snackbox 2024
EUR 10.00
Infant
Aged 0 - 4
EUR 0.00
City tax 2024
EUR 0.00