Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Live gids
Vanaf
€ 26,50
per persoon
Boek nu
Niet beschikbaar

Over activiteit

Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Live gids
Nederlands en Engels
Vertreklocatie
Stadhouderskade 501 (tegenover Hard Rock Cafe)

Belangrijke informatie

Tijdens de donkere maanden heeft iedereen nood aan een lichtpuntje. Gelukkig heeft Amsterdam daar wat op gevonden: het Amsterdam Light Festival! Tijdens het lichtjesfestival lichten de grachten op met de mooiste lichtkunstwerken. Wil je deze prachtige werken van wat dichterbij zien? Dan is de Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart die we aanbieden ideaal. Met een kleine open sloep waarin maximaal 25 personen zitten, vaar je heerlijk dicht bij de kunstwerken. Zo kun je je ogen uitkijken tijdens de Amsterdam Light Festival rondvaart! P.s. Vergeet je warme muts en handschoenen niet als je deze rondvaart boekt! We hebben ook een lekker warm dekentje voor je klaarliggen die je om je heen kunt slaan om warm te blijven.

Let op; sommige foto’s tonen kunstwerken van eerdere edities. Dit jaar zijn er nieuwe lichtkunstwerken te zien. 

Kunstwerken tijdens Editie 12 van het Amsterdam Light Festival

Voor Amsterdam Light Festival 2023-2024 zijn kunstenaars gevraagd om na te denken over het effect van technologie en kunstmatige intelligentie (ook wel AI) op ons alledaagse leven. Hoe we communiceren, contact leggen en creëren, wordt allemaal beïnvloed door technologie en AI. Wat is de impact hiervan op ons menselijk zijn? Hoe verandert de samenleving en maatschappij door deze digitale evolutie? En waar liggen de grenzen? De verschillende perspectieven worden belicht tijdens Editie 12, met thema: LOADING… Revealing Art, AI and Tech. Elk lichtkunstwerk is dus een absolute topper! Boek snel jouw tickets voor een Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart en ontdek deze lichtkunstwerken van dichtbij.

Een rondvaart in intieme kring door de grachten

De Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart is een rondvaart van 90 minuten in een mooie open sloep, geschikt voor maximaal 25 personen. Dit zorgt voor een gezellig en intiem gevoel aan boord. Tijdens de rondvaart krijg je uitleg van de schipper over de betoverende lichtkunstwerken.

Ben je een beetje een koukleum en twijfel je of zo’n open sloep wel wat voor jou is? Dan kun je uiteraard ook tickets boeken voor onze verwarmde en overdekte Amsterdam Light Festival rondvaart.

Praktische informatie over de Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart

Om ervoor te zorgen dat je bezoek aan de Amsterdam Light Festival rondvaart moeiteloos en plezierig verloopt, hebben we enkele belangrijke details voor je op een rij gezet:

Vertrektijden
Onze sloepen varen dagelijks tijdens de periode van het Lichtfestival (30 november 2023 t/m 21 januari 2024).

Vertrekpunt
De rondvaart vertrekt vanaf de Blue Boat steiger aan de Stadhouderskade 501, tegenover Hard Rock Cafe.

Slecht weer
In Nederland is het weer vaak nogal onvoorspelbaar. Bij extreme weersomstandigheden gaat de Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart niet door en nemen we contact met je op. Je kunt er dan voor kiezen om je ticket te wisselen voor een reguliere (en overdekte) rondvaart of om je ticket naar een andere datum te verplaatsen.

Rolstoeltoegankelijkheid
Onze open sloep is jammer genoeg niet rolstoeltoegankelijk; maar onze reguliere Amsterdam Light Festival rondvaart is dat wel. Bekijk hier hoe je een rolstoeltoegankelijke boot aanvraagt.

Duur van de rondvaart
Tijdens onze betoverende Amsterdam Light Festival rondvaart in open sloep kun je gemiddeld 90 minuten genieten van het prachtige lichtfestival in de Amsterdamse grachten.

Onze Amsterdam Light Festival rondvaart

Ontdek het Amsterdam Light Festival op een unieke manier met onze Amsterdam Light Festival rondvaart. Tijdens dit betoverende evenement komen de grachten van Amsterdam tot leven met schitterende lichtkunstwerken. Onze Amsterdam Light Festival rondvaart is de perfecte manier om deze kunstwerken van dichtbij te bewonderen en de magie van het festival te ervaren. Aarzel niet langer en boek nu jouw tickets voor de Amsterdam Light Festival rondvaart om een onvergetelijke ervaring te beleven!

Boek je tickets vandaag nog!

Voor vragen of hulp bij je ticket boeking, zijn we hier om te helpen. Aarzel niet om ons te bereiken via + 31 20 626 5636 of een mailtje te sturen naar tickets@amsterdamcanalcruises.nl. We kijken ernaar uit om je een onvergetelijke avond te bieden tijdens jouw Amsterdam Light Festival rondvaart! Voor veel gestelde vragen kun je altijd terecht op onze veelgestelde vragen pagina.