Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Live gids
Vanaf
€ 26,50
per persoon
Boek nu
Niet beschikbaar

Over activiteit

Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Live gids
Nederlands en Engels
Vertreklocatie
Stadhouderskade 550 (tegenover Heineken Experience)

Belangrijke informatie

Tijdens de donkere maanden heeft iedereen nood aan een lichtpuntje. Gelukkig heeft Amsterdam daar wat op gevonden: het Amsterdam Light Festival! Tijdens het lichtjesfestival lichten de grachten op met de mooiste lichtkunstwerken. Wil je deze prachtige werken van wat dichterbij zien? Dan is de Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart die we aanbieden ideaal. Met een kleine open sloep waarin maximaal 25 personen zitten, vaar je heerlijk dicht bij de kunstwerken. Zo kun je je ogen uitkijken! Tijdens de Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart geeft je schipper ook meer uitleg over de kunstwerken. P.s. Vergeet je warme muts en handschoenen niet als je deze rondvaart boekt! We hebben ook een lekker warm dekentje voor je klaarliggen die je om je heen kunt slaan om warm te blijven.

De kunstwerken van Editie 10 tijdens de Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart

Wist je dat het dit jaar een jubileumeditie is van het Amsterdam Light Festival? Daarom mochten Amsterdammers eerder dit jaar stemmen op hun favoriete kunstwerken van de voorbije jaren. Het resultaat is een jubileumeditie met alle meest geliefde kunstwerken van de laatste jaren. Elk lichtkunstwerk is dus een absolute topper! Boek snel jouw tickets voor een Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart.

Een rondvaart in intieme kring door de grachten

De Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart is een rondvaart van 90 minuten in een mooie open sloep. Er zitten maximaal 15 personen in de boot, wat voor een gezellig en intiem gevoel zorgt. Tijdens de rondvaart krijg je uitleg van de schipper over de lichtkunstwerken.

Ben je een beetje een koukleum en twijfel je of zo’n open sloep wel wat voor jou is? Dan kun je uiteraard ook tickets boeken voor onze verwarmde en overdekte Amsterdam Light Festival rondvaart.

Praktische informatie over de Amsterdam Light Festival open sloep rondvaart

Slecht weer
In Nederland is het weer vaak nogal onvoorspelbaar. Uiteraard wil je niet in de grootste plensbui ooit zitten tijdens een open sloep rondvaart. Bij extreme weersomstandigheden gaat de rondvaart dan ook niet door en nemen we contact met je op. Je kunt er dan voor kiezen om je ticket te wisselen voor een reguliere (en overdekte) rondvaart of om je ticket naar een andere datum te verplaatsen.

Vertrektijden
Onze sloepen varen van donderdag t/m zondag tijdens de periode van het Lichtfestival (2 december t/m 23 januari 2022). We hebben drie afvaarten per dag: om 17.00 uur, om 19.00 uur en om 21.00 uur.

Tijdens de kerstvakantie (25 december 2021 t/m 9 januari 2022) worden er extra vroege afvaarten aangeboden. Op eerste kerstdag zijn er geen rondvaarten.

Vertrekpunt
De rondvaart vertrekt vanaf de Blue Boat steiger aan de Stadhouderskade 550, tegenover de Heineken Experience.

Rolstoeltoegankelijkheid
Onze open sloep is jammer genoeg niet rolstoeltoegankelijk; maar onze reguliere Amsterdam Light Festival rondvaart is dat wel. Bekijk op die landingspagina hoe je een rolstoeltoegankelijke boot aanvraagt.

COVID-19 update

Let op: graag verzoeken wij onze bezoekers om tickets vooraf online te reserveren, zodat we drukte bij de kassa’s kunnen voorkomen.