Rotterdam, Delft en Den Haag en rondvaart

Over deze tour
 • 10 uur
 • Gezinsvriendelijk
 • Live gids
Vanaf
€ 73,50
per persoon
Boek nu
Tijdelijk niet beschikbaar

Over activiteit

Mensen met loopproblemen worden geadviseerd om niet deel te nemen aan deze tour
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
Een geprinte voucher is niet vereist
Informatieve, vriendelijke en professionele live gids
Engels en Spaans
Ophalen vanaf een aangewezen ontmoetingspunt
De Ruijterkade 105, 1011 AB Amsterdam
Comfortabele wandelschoenen worden aanbevolen
Je zult ook een klein stukje wandelen

Belangrijke informatie

Een mix van modern, historisch en politiek Nederland in slechts één dag.

Tijdens deze begeleide dagtour ontdek je Nederland buiten Amsterdam. Verken Rotterdam dat bekend staat om zijn architectuur en commerciële haven. Bezoek de historische binnenstad van Delft, zie in het pottenbakkersatelier hoe het beroemde Delfts Blauwe aardewerk wordt vervaardigd en geniet van alle politieke en koninklijke hoogtepunten tijdens een stadstour in Den Haag. Terug in Amsterdam ontvang je een voucher voor een rondvaart met Blue Boat Company.

Lange beschrijving

Deze begeleide dagtocht zit boordevol spannende dingen om te doen en fascinerende bestemmingen om te zien. Je wordt met de bus van Amsterdam naar Rotterdam gebracht om de tour te starten. Rotterdam is de op een na grootste stad van Nederland en staat bekend om zijn architectuur en commerciële haven. Je zult in eerste instantie de prachtige stadsexpertise van Rotterdam in je opnemen, zoals de skyline, hedendaagse architectuur, havens, scheepswerven en dokken. Daarna gaan we verder met een sightseeing tour, inclusief tijd om de beroemde Markthal en Kubuswoningen zelf te bezoeken.

De volgende stop is de pittoreske stad Delft; de geboorte en laatste rustplaats van de Nederlandse meester Johannes Vermeer. Bekend als de stad van de Prinsen, is het ook de plek waar talloze leden van de Nederlandse koninklijke familie eeuwenlang zijn verhuisd, getrouwd en begraven. Neem wat vrije tijd om heerlijk te lunchen (niet inbegrepen). Bezoek daarna het historische centrum van Delft, vol indrukwekkende historische monumenten, waaronder de Oude Kerk, de Nieuwe Kerk en het stadhuis. Daarnaast begeleiden we je naar een fabriek die bekend staat om zijn handgemaakte Delfts Blauwe aardewerk, dat al sinds de 17e eeuw zeer gewild is.

Daarna gaan we langs Den Haag voor een stadstour. Naast de zetel van de Nederlandse overheid, is de stad ook de thuisbasis van de Nederlandse koninklijke familie en de derde grootste stad van het land. In Den Haag zijn de meeste buitenlandse ambassades in Nederland gevestigd, evenals 150 internationale organisaties, waaronder het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof. Het is ook de thuisbasis van het Vredespaleis, een aantal koninklijke paleizen, het Mauritshuis (met onder meer werk van Vermeer, Rembrandt en Andy Worhol) en het Binnenhof (de ontmoetingsplaats van de Nederlandse overheid).

Laat in de middag gaan we weer terug naar Amsterdam.

Terug in Amsterdam geeft je gids je een voucher voor een City Canal Cruise. Deze voucher kan worden ingewisseld bij Blue Boat Company-Gray Line Amsterdam. De voucher voor je City Canal Cruise is een zogenaamd ‘open ticket’. Dit betekent dat er geen tijdslot is toegewezen en je aan boord kunt stappen van de eerstvolgende beschikbare boot. Er zijn twee afvaartlocaties:

 • Stadhouderskade 501, tegenover Hard Rock Cafe. Neem tram 1, 2, 5, 11 of 12 en stap uit bij Leidseplein. Vandaar is het 2 minuten lopen naar de steiger.
 • Stadhouderskade 550, tegenover Heineken Experience. Neem tram 2, 5 of 12 en stap uit bij Rijksmuseum. Vandaar is het 5 minuten lopen naar de steiger. Je kunt ook metro 52 nemen en dan uitstappen bij Vijzelgracht. Vandaar is het 2 minuten lopen naar de steiger.

Inclusief

 • Alle belastingen, toeslagen en administratiekosten
 • Vervoer met single-deck coach
 • Meertalige tour guide (Engels en Spaans)
 • Pick-up en drop-off in hartje Amsterdam
 • Bezoek aan een Delfts Blauw aardewerk fabriek
 • City Canal Cruise bij Blue Boat Company

Exclusief

 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Toegang naar de kubuswoningen

Vertrek details

Deze tour vertrekt vanaf De Ruijterkade 105, 1011 AB Amsterdam. Dat is slechts 6 minuten lopen vanaf het Amsterdam Centraal Station. Vanaf de voorzijde van het Centraal Station (Stationsplein) sla je linksaf en loop je in oostelijke richting. Loop verder en steek het bruggetje over. Loop door tot je het Doubletree By Hilton Hotel bereikt. Sla linksaf en volg de loopbrug onder de spoorwegovergang door. Na deze kruising bevindt het vertrekpunt zich aan je rechterhand.

Handig om te weten

 • De reisplan kan variëren, afhankelijk van de gids op de dag
 • Bij deze tour moet je een klein stukje wandelen
 • Tijden kunnen veranderen wegens lokale verkeersomstandigheden
 • Er kunnen maximaal 60 reizigers deelnemen aan deze tour
 • Kinderen tot en met 3 jaar gratis (zonder zitplaats)
 • Deze tour wordt, ongeacht het weer, georganiseerd.

Bestel je kaarten

Something went wrong.