Rotterdam, Delft en Den Haag en rondvaart

Over deze tour
 • 9 uur
 • Gezinsvriendelijk
 • Live gids
Vanaf
€ 89,-
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Mensen met loopproblemen worden geadviseerd om niet deel te nemen aan deze tour
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
Een geprinte voucher is niet vereist
Informatieve, vriendelijke en professionele live gids
Nederlands en Engels
Ophalen vanaf een aangewezen ontmoetingspunt
This is Holland, Overhoeksplein 51, tegenover het centraal station. Met de gratis pont (Buiksloterweg) ben je binnen vijf minuten op het ontmoetingspunt.
Comfortabele wandelschoenen worden aanbevolen
Je zult ook een klein stukje wandelen

Belangrijke informatie

Een mix van modern, historisch en politiek Nederland in slechts één dag.

Tijdens deze dagtour ontdek je Nederland buiten Amsterdam. Je eerste bestemming is Rotterdam waar je kennis maakt met de moderne architectuur van de stad en geniet van een inbegrepen rondvaart door de haven. Daarna kijk je rond in de historische binnenstad van Delft en leer je hoe het beroemde Delfts Blauwe aardewerk wordt gemaakt tijdens een bezoek aan een keramiekfabriek. In Den Haag bekijk je alle highlights tijdens een stadstour voordat je Madurodam bezoekt; een kleine stad vol prachtige miniaturen, ludieke activiteiten en de belangrijkste bezienswaardigheden van Nederland. Terug in Amsterdam ontvang je een voucher voor een rondvaart met Blue Boat Company.

Lange beschrijving

Deze begeleide dagtour zit boordevol interessante dingen om te doen en te zien. Je wordt met de bus van Amsterdam naar Rotterdam gebracht om de tour te starten. Rotterdam is de op een na grootste stad van Nederland en staat bekend om zijn architectuur en commerciële haven. Na een korte stadstour is de eerste stop Spido voor een 75 minuten durende rondvaart door de haven, de bestem anier om een van ’s werelds grootste havens te ontdekken. Je ziet de imposante skyline van Rotterdam, de allernieuwste architectuur, havens, scheepswerven en dokken. Na de havencruise gaan we verder met de stadstour inclusief een stop bij de beroemde Markthal en kubuswoningen.

De volgende stop is de pittoreske stad Delft, de geboorte en laatste rustplaats van de Nederlandse meester Johannes Vermeer. Bekend als de stad van de Prinsen, is het ook de plek waar talloze leden van de Nederlandse koninklijke familie eeuwenlang zijn verhuisd, getrouwd en begraven. Bezoek het kanaalachtige historische centrum van Delft, vol ontzagwekkende historische monumenten, waaronder de Oude Kerk, de Nieuwe Kerk en het stadhuis. Terwijl je daar bent, bezoek je De Delftse Pauw, een fabriek gespecialiseerd in handgemaakt Delfts blauw aardewerk, het meest begeerde porselein sinds de 17e eeuw.

Daarna gaan we langs Den Haag voor een stadstour. Naast de zetel van de Nederlandse overheid, is de stad ook de thuisbasis van de Nederlandse koninklijke familie en de derde grootste stad van het land. In Den Haag zijn de meeste buitenlandse ambassades in Nederland gevestigd, evenals 150 internationale organisaties, waaronder het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof. Het is ook de thuisbasis van het Vredespaleis, een aantal koninklijke paleizen, het Mauritshuis (met onder meer werk van Vermeer, Rembrandt en Andy Worhol) en het Binnenhof (de ontmoetingsplaats van de Nederlandse overheid).

Voordat we terugkeren naar Amsterdam, gaan we naar het nabijgelegen Madurodam, een openluchtpark met miniatuurreplica’s van de beroemdste locaties van Nederland. Bekijk het Rijksmuseum, het Binnenhof, Amsterdam Airport Schiphol, de haven van Amsterdam, traditionele Nederlandse grachtenpanden, de Thalys-hogesnelheidstrein/de spoorlijn, de Erasmusbrug, windmolens en meer op een schaal van 1:25.

Laat in de middag gaan we weer terug naar Amsterdam.

Terug in Amsterdam geeft je gids je een voucher voor een City Canal Cruise. Deze voucher kan worden ingewisseld bij Blue Boat Company-Gray Line Amsterdam. De voucher voor je City Canal Cruise is een zogenaamd ‘open ticket’. Dit betekent dat er geen tijdslot is toegewezen en je aan boord kunt stappen van de eerstvolgende beschikbare boot. Er zijn twee afvaartlocaties:

 • Stadhouderskade 501, tegenover Hard Rock Cafe. Neem tram 1, 2, 5, 11 of 12 en stap uit bij Leidseplein. Vandaar is het 2 minuten lopen naar de steiger.
 • Stadhouderskade 550, tegenover Heineken Experience. Neem tram 2, 5 of 12 en stap uit bij Rijksmuseum. Vandaar is het 5 minuten lopen naar de steiger. Je kunt ook metro 52 nemen en dan uitstappen bij Vijzelgracht. Vandaar is het 2 minuten lopen naar de steiger.

Reisplan

 • 90 minuten rijden van Amsterdam naar Rotterdam
 • 75 minuten durende rondvaart in Rotterdam
 • Stadstour door Rotterdam, inclusief een stop bij de bekende Markthal en kubuswoningen
 • Half uur rijden naar Delft
 • Wandeltocht in Delft
 • Bezoek aan een Delfts Blauw Aardewerk
 • 15 minuten rijden naar Den Haag
 • Stadstour door Den Haag
 • Keer terug naar Amsterdam in ongeveer 90 minuten

Inclusief

 • Alle belastingen, toeslagen en administratiekosten
 • Vervoer met single-deck coach met airconditioning
 • Havencruise Rotterdam
 • Bezoek aan een Delfts Blauw Aardewerk
 • Ingang van Madurodam
 • City Canal Cruise bij Blue Boat Company

Exclusief

 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken

Vertrek details

This is Holland, Overhoeksplein 51, tegenover het centraal station. Hoe je hier komt: er vaart 24/7 een gratis pendelboot naar Buiksloterweg vanaf Amsterdam Centraal Station een gratis pendelboot naar Buisloterweg. De reistijd is drie minuten. Stap in via de twee middelste pontons. Na het uitstappen, links afslaan. Het is twee minuten lopen naar This is Holland.

Bestel je kaarten

No time selected
No pickup point selected
Adult
Aged 12 - 99
EUR 118.00
Child
Aged 4 - 11
EUR 59.25
Infant
EUR 0.00