Alle rondvaarten in Amsterdam
Stapelkorting
Lokale expert in Amsterdam

Explore Amsterdam with Amsterdam Canal Cruises

Amsterdam Canal Cruises is een online platform voor alle rondvaarten in Amsterdam. Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Ken je de klassieke rondvaart wel? Combineer de rondvaart dan met een etentje, vaar ‘s avonds door het romantisch verlichte Amsterdam of maak met de kinderen een rondvaart die speciaal is afgestemd op hen. Amsterdam moet je gewoonweg een keer gezien hebben vanuit een boot! Het is de beste manier om de stad (verder) te ontdekken. Amsterdam Canal Cruises is gevestigd in Amsterdam, wij delen daarom graag met jou onze lokale kennis van de stad.

Stapelkorting

Ontvang € 2,50 korting op elk museum- en attractieticket! De korting geldt alleen voor volwassene tickets en voor alle attracties en museums in combinatie met de aankoop van een City Canal Cruise (of Kids Cruise). Voeg de City Canal Cruise of Kids Cruise toe aan uw winkelmandje om de korting te activeren.

 

Things to do in Amsterdam

Lees onze blog ‘Things to do in Amsterdam’ voor enkele leuke verhalen en weetjes over de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.