Kröller Müller en de Hoge Veluwe en rondvaart

Over deze tour
 • 9 uur
 • Gezinsvriendelijk
 • Kleine groepstour
Vanaf
€ 212,50
per persoon
Boek nu

Over activiteit

Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
Een geprinte voucher is niet vereist
Informatieve, vriendelijke en professionele live gids
Engels
Kleine groepstour met maximaal 8 personen
Minimaal aantal passagiers zijn van toepassing. Er is mogelijkheid tot annulering na het ontvangen van een bevestiging als er niet genoeg passagiers zijn om aan de vereisten te voldoen. In dit geval krijg je een alternatief aangeboden of een volledige terugbetaling.
Ophalen vanaf een aangewezen ontmoetingspunt
This is Holland, Overhoeksplein 51, tegenover het centraal station. Met de gratis pont (Buiksloterweg) ben je binnen vijf minuten op het ontmoetingspunt.
Comfortabele wandelschoenen worden aanbevolen
Je zult ook een klein stukje wandelen

Belangrijke informatie

Ga met een luxe minibus naar de op een na grootste Van Gogh-collectie ter wereld in het Kröller Müller Museum bij het nationale park Hoge Veluwe.

Tijdens deze dagtour is je eerste bestemming het beroemde museum Kröller Müller. Het museum is gelegen in het grootste bos van ons land en waarschijnlijk een van de meest opmerkelijke natuurgebieden van Nederland, ‘Het Nationale Park De Hoge Veluwe’. Deze tour wordt uitgevoerd als een kleine groepsreis in een luxueuze minibus, waardoor deze tour wordt ervaren als een persoonlijkere ervaring. Een professionele, ervaren en vriendelijke chauffeur/ gids zal je gedurende de dag vergezellen.

Sluit je dag af met een 75-minuten durende rondvaart door de beroemde grachten van Amsterdam.

Lange beschrijving

Ontmoet je gids op een centraal gelegen ontmoetingspunt in Amsterdam. Een comfortabele luxe minibus met airconditioning brengt je in ongeveer 75 minuten naar de bestemming van vandaag. Leun achterover, ontspan en geniet van het uitzicht op het Nederlandse vlakke landschap voordat je aankomt in het Nationale Park de Hoge Veluwe.

Het Kröller-Müller Museum herbergt de op een na grootste Van Gogh-collectie ter wereld: bijna 90 schilderijen en meer dan 180 tekeningen. Verder vind je meesterwerken van moderne meesters zoals Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Er zijn vaak opmerkelijke tijdelijke tentoonstellingen te vinden in het museum.

In de beeldentuin, een van de grootste in Europa, kun je genieten van zowel sculpturen als de prachtige natuur van het Nationale Park. Daarnaast vind je meer dan 160 sculpturen van iconische kunstenaars, zoals Auguste Rodin en Henry Moore, in de tuin.

Bij aankomst in Kröller Müller neemt de gids je mee naar het museum, waar je wat vrije tijd hebt om het museum in jouw eigen tempo te verkennen.

Vervolgens heb je een keuze aan activiteiten waar je uit kunt kiezen:
– Geniet van een fietstocht. Fietsen is de ideale manier om het park te verkennen, vooral omdat je gratis gebruik kunt maken van de beroemde witte fietsen. Onderweg kom je alle landschappen tegen die het park te bieden heeft: van loof-, naaldbossen en gemengde bossen tot natte en droge heidevelden en stuifzand.
– Laat de gids/ chauffeur je meenemen voor een mooie rit door het park.
De keuze is aan jou!

Aan het einde van de dag vertrek je terug naar Amsterdam.

Terug in Amsterdam geeft je gids je een voucher voor een City Canal Cruise. Deze voucher kan worden ingewisseld bij Blue Boat Company-Gray Line Amsterdam. De voucher voor je City Canal Cruise is een zogenaamd ‘open ticket’. Dit betekent dat er geen tijdslot is toegewezen en je aan boord kunt stappen van de eerstvolgende beschikbare boot. Er zijn twee afvaartlocaties:

 • Stadhouderskade 501, tegenover Hard Rock Cafe. Neem tram 1, 2, 5, 11 of 12 en stap uit bij Leidseplein. Vandaar is het 2 minuten lopen naar de steiger.
 • Stadhouderskade 550, tegenover Heineken Experience. Neem tram 2, 5 of 12 en stap uit bij Rijksmuseum. Vandaar is het 5 minuten lopen naar de steiger. Je kunt ook metro 52 nemen en dan uitstappen bij Vijzelgracht. Vandaar is het 2 minuten lopen naar de steiger.

Reisplan

 • Vertrek vanuit Amsterdam om 09.00 uur
 • Rijd in ongeveer 75 minuten naar het Nationale Park de Hoge Veluwe
 • 5 uurtjes om het park en museum op jouw gemak te verkennen
 • Geniet van een ½ uur durende tour met de bus en live gids door het Nationale Park
 • Rond 16.00 uur vertrek naar Amsterdam.

Inclusief

 • Alle belastingen, toeslagen en administratieve kosten
 • Vervoer per luxe minibus
 • Gratis WiFi aan boord
 • City Canal Cruise bij Blue Boat Company

Exclusief

 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken

Vertrekdetails

This is Holland, Overhoeksplein 51, tegenover het centraal station. Hoe je hier komt: er vaart 24/7 een gratis pendelboot naar Buiksloterweg vanaf Amsterdam Centraal Station een gratis pendelboot naar Buisloterweg. De reistijd is drie minuten. Stap in via de twee middelste pontons. Na het uitstappen, links afslaan. Het is twee minuten lopen naar This is Holland.

Bestel je kaarten

No time selected
Adult
Aged 12 - 99
EUR 212.50
Child
Aged 4 - 11
EUR 212.50
Infant
EUR 0.00